Pomidorai su želatina
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 litras | vanduo |
50 gramų | želatina |
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
5 | pipirai |
1 vienetas | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Želatiną užpilti 1 stikline vandens, o likusį vandenį užvirinti kartu su prieskoniais, druska ir cukrumi.
2.
Supjaustyti pomidorus, svogūnus (griežinėliais) ir sudėti juos į stiklainius, užpilti marinatu bei kaitinti stiklainius 40 min. nuo užvirimo.
3.
Sukrėsti mišrainę į stiklainius, uždaryti ir kuomet atvės, laikyti šaltai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Konservuoti žirneliai
- Obuolių sultys
- Marinuoti agurkai su svogūnais
- Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
- Marinuota paprika su medumi
- Obuolienė
- Sūdytos rūgštynės
- Padažas "Uncle Ben's"
- Obuolių sultys
- Rauginti agurkai
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
- Kriaušių kompotas
- Džemas iš juodųjų serbentų
- Šaldyti grybai
- Žemuogės cukruje
- Sveikas lečo be acto
- Erškėtrožių uogienė
- Parauginti agurkai
- Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
Pomidorai su želatina
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vanduo,
1 litras -
Želatina,
50 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
5 -
Lauro lapai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilti 1 stikline vandens, o likusį vandenį užvirinti kartu su prieskoniais, druska ir cukrumi.
Supjaustyti pomidorus, svogūnus (griežinėliais) ir sudėti juos į stiklainius, užpilti marinatu bei kaitinti stiklainius 40 min. nuo užvirimo.
Sukrėsti mišrainę į stiklainius, uždaryti ir kuomet atvės, laikyti šaltai.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Ina
2018-07-30 17:31
Kažkas su šitu receptu-negerai.
-
Roma
2016-12-16 22:08
Ir aš nelabai supratau, kas parašyta. Pomidorai ir svogūnai jau sudėti į stiklainius, o kokią mišrainę dar reikia sukrėsti į stiklainius? Man atrodo, čia iš dviejų receptų "sureguliuotas" vienas...
-
Rosika
2014-09-10 10:59
Kaip tai suprasti?"Sukrėsti mišrainę į stiklainius, uždaryti ir kuomet atvės, laikyti šaltai."
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...