
Porų sriuba su dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | poras |
4 vienetai | bulvių |
100 gramų | dešrelės |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani burokėlių sriuba
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Šalta obuolių sriuba
-
Žuvienė iš konservų
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Dilgėlių sriuba
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Žuvienė kitaip
-
Vyšnių ledinė sriuba
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Dilgėlių sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Trinta aguročių sriuba
-
Makaronų sriuba
Porų sriuba su dešrelėmis
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Poras,
1 vienetas -
Bulvės,
4 vienetai -
Dešrelės,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Taukai (kiaulių)
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusėje sultinio išverdami plonai supjaustyti porai, kitoje pusėje— bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinamai pagardinama.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...