
Kazlėkų sriuba su jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grietinė |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
0.5 litro | kazlėkai (marinuoti) |
1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
200 gramų | jautiena |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Aštri čili sriuba
-
Asiūklio ūglių sriuba
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Trinta špinatų sriuba
-
Skani burokėlių sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Olandiška salierų sriuba
-
Juka
-
Burokėlių sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Kazlėkų sriuba su jautiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grietinė
-
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Kazlėkai, marinuoti,
0.5 litro -
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas -
Jautiena,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...