
Kazlėkų sriuba su jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grietinė |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
0.5 litro | kazlėkai (marinuoti) |
1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
200 gramų | jautiena |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Pomidorinė sriuba
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Sušildanti daržovių sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Kamų sriuba
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Burokėlių sriuba
-
Trinta sriuba su salierais
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Koldūnų sriuba
-
Mėsos ir kaulų sultinys
-
Pieniška sriuba su kruopomis
Kazlėkų sriuba su jautiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grietinė
-
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Kazlėkai, marinuoti,
0.5 litro -
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas -
Jautiena,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...