![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kazlėkų sriuba su jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grietinė |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
0.5 litro | kazlėkai (marinuoti) |
1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
200 gramų | jautiena |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Burokėlių sriuba su kukuliais
-
Grybų sriuba su duona
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Agurklės sriuba
-
Sriuba su brokoliais
-
Sriuba "Sveikata"
-
Rūgštynių sriuba
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Žuvienė daržovių sultinyje
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Bulgariška sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Kamų sriuba
-
Moliūgų sriuba
Kazlėkų sriuba su jautiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grietinė
-
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Kazlėkai, marinuoti,
0.5 litro -
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas -
Jautiena,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...