
Kazlėkų sriuba su jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grietinė |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
0.5 litro | kazlėkai (marinuoti) |
1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
200 gramų | jautiena |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Lapienė
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Bananų sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Lietuviška kopūstienė
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Porų trinta sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Paprikų ir bulvių sriuba
-
Jautienos sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Sriuba "Charčio"
-
Kopūstų sriuba
-
Agurkinė sriuba
Kazlėkų sriuba su jautiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grietinė
-
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Kazlėkai, marinuoti,
0.5 litro -
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas -
Jautiena,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...