
Kazlėkų sriuba su jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grietinė |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
0.5 litro | kazlėkai (marinuoti) |
1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
200 gramų | jautiena |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kamų sriuba
-
Bulgariška sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Sultinys su pievagrybiais
-
Skani burokėlių sriuba
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Svogūnienė su aviena
-
Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Čili sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Aštri bolonezo sriuba su sūriu
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Špinatų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Sriuba su brokoliais
Kazlėkų sriuba su jautiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grietinė
-
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Kazlėkai, marinuoti,
0.5 litro -
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas -
Jautiena,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...