
Kazlėkų sriuba su jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grietinė |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
0.5 litro | kazlėkai (marinuoti) |
1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
200 gramų | jautiena |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Soti žuvienė
-
Dilgėlių sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Rūgštynių sriuba
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
-
Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Burokėlių sriuba su kukuliais
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Lečo daržovienė
-
Vitaminų sriuba
Kazlėkų sriuba su jautiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grietinė
-
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Kazlėkai, marinuoti,
0.5 litro -
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas -
Jautiena,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...