Vištienos krūtinėlę šiek tiek susmulkiname ir sudedame į puodą. Užpilame šiltu vandeniu ir verdame apie 40-50 min., nuolat išgriebiant atsirandančias putas. Putos kaupiasi tik pačioje virimo pradžioje.
Kai putos nesikaups, kartu su vištiena sudedame supjaustytas daržoves ir toliau verdame sriubą. Druskos ir kitų prieskonių dėkite pagal skonį. Skanaus
Vištienos sriuba su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | morkos |
| 100 gramų | poras |
| 200 gramų | žiediniai kopūstai |
| 500 gramų | vištienos filė |
| 100 gramų | žirniai |
| 2 vienetai | bulvių |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų sriuba su duona
-
Lečo daržovienė
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Plūdenos sriuba
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Avižienė su grybais
-
Trinta sriuba su salierais
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Šviežių daržovių sriuba su vištiena
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
Vištienos sriuba su daržovėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
100 gramų -
Poras,
100 gramų -
Žiediniai kopūstai,
200 gramų -
Vištienos filė,
500 gramų -
Žirniai,
100 gramų -
Bulvės,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę šiek tiek susmulkiname ir sudedame į puodą. Užpilame šiltu vandeniu ir verdame apie 40-50 min., nuolat išgriebiant atsirandančias putas. Putos kaupiasi tik pačioje virimo pradžioje.
Kai putos nesikaups, kartu su vištiena sudedame supjaustytas daržoves ir toliau verdame sriubą. Druskos ir kitų prieskonių dėkite pagal skonį. Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
