Bulves, morkas ir svogūnus supjaustome kubeliais.
Į verdantį vandenį sudedame jau susmulkintas daržoves. Suberiame žirnelius, prieskonius. Verdame apie 10 min.
Į sriubą įdedame kelis gabalėlius rūkytos dešros ir verdame apie 10 minučių.
Jei mėgstate ir norisi, galima įdėti įvairiausių žalumynų: svogūnų laiškų, krapų, petražolių ir pan.
Žirnių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai |
300 gramų | žirniai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
50 gramų | dešra (rūkyta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Arvydo lieknėjimo sriuba
- Saldi vyšnių sriuba su makaronais
- Hamburgiška ungurio sriuba
- Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
- Žuvienė, virta ant laužo
- Sriuba "Tom Yum Kung"
- Kreminė vištienos sriuba
- Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
- Burokėlių sriuba
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Šamienė
- Pievagrybių sriuba studentiškai
- Firminė Žavintos žuvienė
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Daržovių sriuba su kumpiu
- Leipcigo daržovių šiupininė
- Šparaginių pupelių sriuba
- Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
Žirnių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Žirniai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Dešra, rūkyta,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, morkas ir svogūnus supjaustome kubeliais.
Į verdantį vandenį sudedame jau susmulkintas daržoves. Suberiame žirnelius, prieskonius. Verdame apie 10 min.
Į sriubą įdedame kelis gabalėlius rūkytos dešros ir verdame apie 10 minučių.
Jei mėgstate ir norisi, galima įdėti įvairiausių žalumynų: svogūnų laiškų, krapų, petražolių ir pan.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...