Bulves, morkas ir svogūnus supjaustome kubeliais.
Į verdantį vandenį sudedame jau susmulkintas daržoves. Suberiame žirnelius, prieskonius. Verdame apie 10 min.
Į sriubą įdedame kelis gabalėlius rūkytos dešros ir verdame apie 10 minučių.
Jei mėgstate ir norisi, galima įdėti įvairiausių žalumynų: svogūnų laiškų, krapų, petražolių ir pan.

Žirnių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai |
300 gramų | žirniai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
50 gramų | dešra (rūkyta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių daržovių sriuba su vištiena
-
Moliūgų sriuba
-
Paprikų ir bulvių sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
-
Agurkų sriuba
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Rūgštynių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Dešros sriuba
-
Sūrio sriuba
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Indiška sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
Žirnių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Žirniai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Dešra, rūkyta,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, morkas ir svogūnus supjaustome kubeliais.
Į verdantį vandenį sudedame jau susmulkintas daržoves. Suberiame žirnelius, prieskonius. Verdame apie 10 min.
Į sriubą įdedame kelis gabalėlius rūkytos dešros ir verdame apie 10 minučių.
Jei mėgstate ir norisi, galima įdėti įvairiausių žalumynų: svogūnų laiškų, krapų, petražolių ir pan.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...