Bulves, morkas ir svogūnus supjaustome kubeliais.
Į verdantį vandenį sudedame jau susmulkintas daržoves. Suberiame žirnelius, prieskonius. Verdame apie 10 min.
Į sriubą įdedame kelis gabalėlius rūkytos dešros ir verdame apie 10 minučių.
Jei mėgstate ir norisi, galima įdėti įvairiausių žalumynų: svogūnų laiškų, krapų, petražolių ir pan.
Žirnių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | prieskoniai |
| 300 gramų | žirniai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | morkos |
| 50 gramų | dešra (rūkyta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta burokelių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Daržovių sultinys su vištiena
-
Petražolių sriuba
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Pomidorinė sriuba
-
Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Agurkinė sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Brokolių trinta sriuba
-
Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
Žirnių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Žirniai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Dešra, rūkyta,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, morkas ir svogūnus supjaustome kubeliais.
Į verdantį vandenį sudedame jau susmulkintas daržoves. Suberiame žirnelius, prieskonius. Verdame apie 10 min.
Į sriubą įdedame kelis gabalėlius rūkytos dešros ir verdame apie 10 minučių.
Jei mėgstate ir norisi, galima įdėti įvairiausių žalumynų: svogūnų laiškų, krapų, petražolių ir pan.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
