Bulves, morkas ir svogūnus supjaustome kubeliais.
Į verdantį vandenį sudedame jau susmulkintas daržoves. Suberiame žirnelius, prieskonius. Verdame apie 10 min.
Į sriubą įdedame kelis gabalėlius rūkytos dešros ir verdame apie 10 minučių.
Jei mėgstate ir norisi, galima įdėti įvairiausių žalumynų: svogūnų laiškų, krapų, petražolių ir pan.

Žirnių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai |
300 gramų | žirniai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
50 gramų | dešra (rūkyta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Asiūklio ūglių sriuba
-
Kamų sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Avienos sriuba su ropėmis
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Sojų sriuba
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Rūgštynių sriuba
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Petražolių sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Vitaminų sriuba
Žirnių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Žirniai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Dešra, rūkyta,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, morkas ir svogūnus supjaustome kubeliais.
Į verdantį vandenį sudedame jau susmulkintas daržoves. Suberiame žirnelius, prieskonius. Verdame apie 10 min.
Į sriubą įdedame kelis gabalėlius rūkytos dešros ir verdame apie 10 minučių.
Jei mėgstate ir norisi, galima įdėti įvairiausių žalumynų: svogūnų laiškų, krapų, petražolių ir pan.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...