Svogūnus ir česnaką supjaustome kubeliais ir patroškiname įkaitintame aliejuje.
Tuomet sudedame faršą ir maišydami kepame.
Pridedame pomidorų pastos, paprikų, išmaišome ir viską perkeliame į puodą.
Sudedame pjaustytus raugintus kopūstus, supilame vištienos sultinį, paskaniname druska, aitriosiomis paprikomis ir kmynais.
Puodą uždengiame ir verdame apie 15 min. ant silpnos ugnies.
Sriubą išpilstome į lėkštes, į kiekvieną lėkštę pridedame po šaukštelį išmaišytos varškės, o ant viršaus užbarstome smulkintų petražolių.
Patiekiame su juoda duona.
Skanaus!

Raugintų kopūstų sriubytė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
1.5 litro | sultinys (vištienos) |
2 vienetai | svogūnai (dideli) |
3 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
300 gramų | kiauliena (malta) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
1 valgomasis šaukštas | paprika (aitrioji, malta) |
400 gramų | kopūstai (rauginti) |
šiek tiek | paprika (aitrioji, malta) |
200 gramų | varškė (su česnakais) |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Trinta brokolių sriuba
-
Paprikų ir bulvių sriuba
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Rūgštynių sriuba
-
Sriuba "Čili"
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Raugintų kopūstų ir kitų daržovių sriuba
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Agurkų sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Raugintų kopūstų sultinys
Raugintų kopūstų sriubytė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
- Kmynai
-
Sultinys, vištienos,
1.5 litro -
Svogūnai, dideli,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiauliena, malta,
300 gramų -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, aitrioji, malta,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai, rauginti,
400 gramų - Paprika, aitrioji, malta
-
Varškė, su česnakais,
200 gramų - Petražolės, smulkintos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus ir česnaką supjaustome kubeliais ir patroškiname įkaitintame aliejuje.
Tuomet sudedame faršą ir maišydami kepame.
Pridedame pomidorų pastos, paprikų, išmaišome ir viską perkeliame į puodą.
Sudedame pjaustytus raugintus kopūstus, supilame vištienos sultinį, paskaniname druska, aitriosiomis paprikomis ir kmynais.
Puodą uždengiame ir verdame apie 15 min. ant silpnos ugnies.
Sriubą išpilstome į lėkštes, į kiekvieną lėkštę pridedame po šaukštelį išmaišytos varškės, o ant viršaus užbarstome smulkintų petražolių.
Patiekiame su juoda duona.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
arunas
2013-08-01 12:12
is 10/10 labai tinka kitai dienai
-
airida
2012-12-09 14:25
:-) :super: skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...