Rūkytas kumpis, keptas folijoje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
| 1 valgomasis šaukštas | lazdyno riešutai (kapoti) |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kumpis 24 val. mirkomas vandenyje keliskart keičiant vandenį. Vėliau nusausinamas, aptepamas pomidorų padažu, apibarstomas kapotais riešutais, įvyniojamas į foliją ir kepamas. Tiekiamas su krienais arba garstyčiomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Balandėliai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Suktinukai
-
Apkepta virta karka
-
Jautienos kotletukai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Stirnos nugarinė
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Itališka veršienos filė
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Medžiotojų kepsniai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
800 gramų -
Lazdyno riešutai, kapoti,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kumpis 24 val. mirkomas vandenyje keliskart keičiant vandenį. Vėliau nusausinamas, aptepamas pomidorų padažu, apibarstomas kapotais riešutais, įvyniojamas į foliją ir kepamas. Tiekiamas su krienais arba garstyčiomis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
