Paprikas nuplaukite, nusausinkite, nupjaukite viršūnėles ir išskobę sėklalizdžius supjaustykite plonais žiedeliais. Užpilkite keptuvėje įkaitintu aliejumi ir palikite valandą pastovėti. Abiejų rūšių vynuoges nuplaukite, nusausinkite, nuskabykite nuo kotelių. Raudonąsias vynuoges perpjaukite pusiau ir iškrapštykite kauliukus. Paprikas išgriebkite iš aliejaus, gerai nuvarvinkite ir sudėkite į salotinę. Suberkite vynuoges, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir atsargiai sumaišykite.
Tiekdami puoškite šviežių žalumynų šakelėmis.
Saldžiųjų paprikų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 stiklinės | alyvuogių aliejaus |
| 100 gramų | vynuogės (žaliosios, besėklės) |
| 100 gramų | vynuogės (žaliosios, besėklės) |
| 3 vienetai | paprika (saldžioji) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žaliosios salotos su actu ir aliejumi
-
Sveikuolių salotos
-
Salotos ananase
-
Salotos „Vitaminas“
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Gaiviosios salotos
-
Cezario salotos
-
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
-
Ridikėlių, apelsino ir pomidoro salotos
-
Cikorijos mišrainė
-
Salotos su alyvuogėmis
-
Gaivios salotos
-
Krevečių salotos su padažu
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Pavasariškos salotos
-
"Žalių" vitaminų salotos
-
Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
-
Salotos "Vitaminų pliūpsnis"
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
Saldžiųjų paprikų salotos
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
0.5 stiklinės -
Vynuogės, žaliosios, besėklės,
100 gramų -
Vynuogės, žaliosios, besėklės,
100 gramų -
Paprika, saldžioji,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paprikas nuplaukite, nusausinkite, nupjaukite viršūnėles ir išskobę sėklalizdžius supjaustykite plonais žiedeliais. Užpilkite keptuvėje įkaitintu aliejumi ir palikite valandą pastovėti. Abiejų rūšių vynuoges nuplaukite, nusausinkite, nuskabykite nuo kotelių. Raudonąsias vynuoges perpjaukite pusiau ir iškrapštykite kauliukus. Paprikas išgriebkite iš aliejaus, gerai nuvarvinkite ir sudėkite į salotinę. Suberkite vynuoges, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir atsargiai sumaišykite.
Tiekdami puoškite šviežių žalumynų šakelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
