Silkės su citrina
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | silkė |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Užpilas paruošiamas taip: aliejų sumaišome su citrinos sultimis, bei šaukštu žuvies prieskonių. Iš silkės išimame visus kaulus ir supjaustome norimais gabaliukais, bei dedame į silkinę. Ten pat dedame supjaustytus svogūnus. Galų gale užliejame užpilu ir paliekame pasimarinuoti keletui valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūri širdelė
- Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
- Ikrų užkandėlė
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Įdaryti kiaušiniai
- Įdaryti pomidorai
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Velykų suktinukai - sushi
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Velykų belaukiant
- Skanios "Bačkutės"
- Kamuoliukai su slyvomis
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Suši su lašiša ir paprikomis
- Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
- Salotos ananase
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Piciukai
- Pingviniukai
- Silkės užkandėlė
Silkės su citrina
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Prieskoniai, žuviai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užpilas paruošiamas taip: aliejų sumaišome su citrinos sultimis, bei šaukštu žuvies prieskonių. Iš silkės išimame visus kaulus ir supjaustome norimais gabaliukais, bei dedame į silkinę. Ten pat dedame supjaustytus svogūnus. Galų gale užliejame užpilu ir paliekame pasimarinuoti keletui valandų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...