Silkių bokšteliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 2 vienetai | silkė |
| 2 vienetai | morkos (virtos) |
| 1 stiklinė | bulvių (virtos) |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | burokėliai (nedidelis) |
| 1 stiklinė | majonezas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Silkes išvalome, išimame ašakas ir supjaustome keturkampiais gabaliukais.
2.
Taip pat supjaustome virtas morkas, bulves, burokėlį, bei žalius obuoliius, o svogūnus griežinėliais. Labai svarbu produktus supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais.
3.
Paskui bulvės, silkės, svogūno, obuolio, morkos, burokėlio gabaliukus sluoksniuojame iki norimo aukščio. paruoštus silkių bokšteklius persmeigiame specialiu smeigtuku, užpilame majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldus užkandis
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Silkė su morkomis
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Rūkyti lašiniai
-
Silkės užkandėlė
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Duonos "suši"
-
Silkė burokėlių patale
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Skanios "Bačkutės"
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Vėrinukai
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
Silkių bokšteliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė,
2 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
1 stiklinė -
Obuoliai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Burokėliai, nedidelis,
1 vienetas -
Majonezas,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes išvalome, išimame ašakas ir supjaustome keturkampiais gabaliukais.
Taip pat supjaustome virtas morkas, bulves, burokėlį, bei žalius obuoliius, o svogūnus griežinėliais. Labai svarbu produktus supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais.
Paskui bulvės, silkės, svogūno, obuolio, morkos, burokėlio gabaliukus sluoksniuojame iki norimo aukščio. paruoštus silkių bokšteklius persmeigiame specialiu smeigtuku, užpilame majonezu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
