
Silkių bokšteliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 vienetai | silkė |
2 vienetai | morkos (virtos) |
1 stiklinė | bulvių (virtos) |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | burokėliai (nedidelis) |
1 stiklinė | majonezas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Silkes išvalome, išimame ašakas ir supjaustome keturkampiais gabaliukais.
2.
Taip pat supjaustome virtas morkas, bulves, burokėlį, bei žalius obuoliius, o svogūnus griežinėliais. Labai svarbu produktus supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais.
3.
Paskui bulvės, silkės, svogūno, obuolio, morkos, burokėlio gabaliukus sluoksniuojame iki norimo aukščio. paruoštus silkių bokšteklius persmeigiame specialiu smeigtuku, užpilame majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Silkė su daržovėmis
-
Lietuviški "sushiai"
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Japoniški suktinukai
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Silkės su citrina
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Žuvies tortas
-
Silkės užkandėlė
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Ikrų užkandėlė
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
Silkių bokšteliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė,
2 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
1 stiklinė -
Obuoliai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Burokėliai, nedidelis,
1 vienetas -
Majonezas,
1 stiklinė - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes išvalome, išimame ašakas ir supjaustome keturkampiais gabaliukais.
Taip pat supjaustome virtas morkas, bulves, burokėlį, bei žalius obuoliius, o svogūnus griežinėliais. Labai svarbu produktus supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais.
Paskui bulvės, silkės, svogūno, obuolio, morkos, burokėlio gabaliukus sluoksniuojame iki norimo aukščio. paruoštus silkių bokšteklius persmeigiame specialiu smeigtuku, užpilame majonezu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...