
Šokoladinis desertas su grietinėle ir pistacijomis
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
4 vienetai | kiaušiniai (atskirti tryniai nuo baltymų) |
šiek tiek | grietinė (flakonuose arba sausa (pagaminta pagal instr.)) |
50 gramų | šokoladas (pieniškas) |
50 gramų | kakava ((milteliai)) |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | brendis |
šiek tiek | pistacijos (skrudintis, sūdytos be kevalo) |
šiek tiek | aviečių (šaldytos ar šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Šokoladą, kakavos miltelius ir vandenį sudėti į dubenį ir kaitinant garų vonelėje maišyti iki vienalytės masės. Nuėmus nuo garų, suberti cukrų ir gerai išmaišyti.
2.
Sviestą gerai išplakt kartu su brendžiu.
3.
Gerai išplakti kiaušinių trynius ir ant jų supilti šokolado masę bei sudėti paruoštą sviestą.
4.
Atsargiai įmaišyti į turimą masę kiaušinio baltymų plakinį. Supilstyti į desertines ir laikyti šaldytuve bent kelias valandas. Prieš patiekiant, dėkite grietinėlės, berkite riešutukų ir papuoškite avietėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Karamelinės lazdelės
-
Braškių želės saldainiai
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
-
Tinginys su riešutais
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Desertinis tortas
-
Vaisių vėrinukai
-
Žiemos skanumynas
-
Naminiai ledai
-
Zefyrai šokolade
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Ridikėlių traškučiai
-
Paskaninti kepti obuoliai
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Abrikosų laiveliai
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
Šokoladinis desertas su grietinėle ir pistacijomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kiaušiniai, atskirti tryniai nuo baltymų,
4 vienetai - Grietinė, flakonuose arba sausa (pagaminta pagal instr.)
-
Šokoladas, pieniškas,
50 gramų -
Kakava, (milteliai),
50 gramų -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai -
Brendis,
2 valgomieji šaukštai - Pistacijos, skrudintis, sūdytos be kevalo
- Avietės, šaldytos ar šviežios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šokoladą, kakavos miltelius ir vandenį sudėti į dubenį ir kaitinant garų vonelėje maišyti iki vienalytės masės. Nuėmus nuo garų, suberti cukrų ir gerai išmaišyti.
Sviestą gerai išplakt kartu su brendžiu.
Gerai išplakti kiaušinių trynius ir ant jų supilti šokolado masę bei sudėti paruoštą sviestą.
Atsargiai įmaišyti į turimą masę kiaušinio baltymų plakinį. Supilstyti į desertines ir laikyti šaldytuve bent kelias valandas. Prieš patiekiant, dėkite grietinėlės, berkite riešutukų ir papuoškite avietėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...