
Šutinta lydeka krienų padaže
INGREDIENTAI:
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 kilogramas | jūros lydeka |
1 vienetas | petražolės |
1 stiklinė | krienai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kiaušiniai lukštuose
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Švilpikai
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Pomidorų mėsainis
-
Suši su lašiša
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Kibinai
-
Bulviniai pyragėliai
-
Įdarytas agurotis
-
Vasaros ežiukas
-
Silkė patale
-
Cukinija su feta sūriu
-
Užkandis su unguriu
-
Karaimų kibinai
Šutinta lydeka krienų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Jūros lydeka,
1 kilogramas -
Petražolės,
1 vienetas -
Krienai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...