
Šutinta lydeka krienų padaže
INGREDIENTAI:
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 kilogramas | jūros lydeka |
1 vienetas | petražolės |
1 stiklinė | krienai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Obuoliai skarelėse
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Čeburėkai
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Užkandėlė su šonine
-
Baltoji trobelė
-
Užklota pica
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
Šutinta lydeka krienų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Jūros lydeka,
1 kilogramas -
Petražolės,
1 vienetas -
Krienai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...