
Šutinta lydeka krienų padaže
INGREDIENTAI:
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 kilogramas | jūros lydeka |
1 vienetas | petražolės |
1 stiklinė | krienai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Parmezano morengai
-
Obuoliai skarelėse
-
Įdaryti agurkai
-
Kaliaropių kepsniukai
-
Bulvių kamuoliukai
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Sūdytos silkės aliejuje
-
Virtinukai su grybais
-
Skanios "Bačkutės"
-
Sūrio suktinukai
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Skrebučiai
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Avokadai su krevetėmis
-
Sūrio sausainiai
-
Spalvingi iešmeliai
-
Tortilijos su kumpeliu
Šutinta lydeka krienų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Jūros lydeka,
1 kilogramas -
Petražolės,
1 vienetas -
Krienai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...