Šutinta lydeka krienų padaže
INGREDIENTAI:
| 6 vienetai | juodieji pipirai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| 1 kilogramas | jūros lydeka |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 stiklinė | krienai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorai su sūriu
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Kaliaropių kepsniukai
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Greitai užraugti agurkai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Pusryčių užkandėlė
-
Skrebučiai su sūriu
-
Naminė pica
-
Omleto keksiukai
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Pica su vištiena
-
Keptos krevetės
-
Pyragėliai su kmynais
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Krepšeliai su grybais
-
Bulvytės fri
Šutinta lydeka krienų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Jūros lydeka,
1 kilogramas -
Petražolės,
1 vienetas -
Krienai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
