4 porcijoms
Mėsą supjaustyti 1 cm storio kubeliais. Puode įkaitinti 1 šaukštą aliejaus, suversti supjaustytą mėsą ir kepti, kol gražiai pagels. Dažnai maišyti. Įpilti 3/4 l karšto vandens, uždengti puodą ir virti ant silpnos ugnies.
Svogūnus, morką ir bulves nulupti supjaustyti kubeliais ir pakepinti su šlakeliu aliejaus. Porus nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti 1 cm storio žiedeliais. Supjaustytas daržoves suversti į sriubą ir virti. Įberti druskos ir pipirų.
Išvirusią sriubą šiek tiek palaikyti uždengtame puode. Prieš patiekiant sriubą pagardinti petražolėmis.
Priedai:
Šviežios duonos riekutės su sviestu arba traški sausa duonelė.
Viena porcija - 189 kcal (791kJ)
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | kiauliena |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 0.5 vieneto | sultinys (kubelis) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 200 gramų | bulvių |
| 100 gramų | poras |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 4 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Prancūziška svogūnų sriuba
-
Uogų sriuba su makaronais
-
Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Burokėlių sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Kaimiška sriubikė
-
Pievagrybių sriuba
-
Avižienė su grybais
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Paprasta daržovių sriuba
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Šamienė
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
200 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, kubelis,
0.5 vieneto -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
200 gramų -
Poras,
100 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Petražolės, smulkintos,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
4 porcijoms
Mėsą supjaustyti 1 cm storio kubeliais. Puode įkaitinti 1 šaukštą aliejaus, suversti supjaustytą mėsą ir kepti, kol gražiai pagels. Dažnai maišyti. Įpilti 3/4 l karšto vandens, uždengti puodą ir virti ant silpnos ugnies.
Svogūnus, morką ir bulves nulupti supjaustyti kubeliais ir pakepinti su šlakeliu aliejaus. Porus nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti 1 cm storio žiedeliais. Supjaustytas daržoves suversti į sriubą ir virti. Įberti druskos ir pipirų.
Išvirusią sriubą šiek tiek palaikyti uždengtame puode. Prieš patiekiant sriubą pagardinti petražolėmis.
Priedai:
Šviežios duonos riekutės su sviestu arba traški sausa duonelė.
Viena porcija - 189 kcal (791kJ)
Reklama:
Komentarai (1)
-
Aiste
2011-06-27 08:12
Skani sriuba, tokia kasdiene, seimai patiko :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
