4 porcijoms
Mėsą supjaustyti 1 cm storio kubeliais. Puode įkaitinti 1 šaukštą aliejaus, suversti supjaustytą mėsą ir kepti, kol gražiai pagels. Dažnai maišyti. Įpilti 3/4 l karšto vandens, uždengti puodą ir virti ant silpnos ugnies.
Svogūnus, morką ir bulves nulupti supjaustyti kubeliais ir pakepinti su šlakeliu aliejaus. Porus nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti 1 cm storio žiedeliais. Supjaustytas daržoves suversti į sriubą ir virti. Įberti druskos ir pipirų.
Išvirusią sriubą šiek tiek palaikyti uždengtame puode. Prieš patiekiant sriubą pagardinti petražolėmis.
Priedai:
Šviežios duonos riekutės su sviestu arba traški sausa duonelė.
Viena porcija - 189 kcal (791kJ)

Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | kiauliena |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 vieneto | sultinys (kubelis) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
200 gramų | bulvių |
100 gramų | poras |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūgštynių sriuba
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Moliūgų sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Šaldytų grybų sriuba
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Špinatų sriuba
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Vengriški barščiai
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Kiaulpienių sriuba
-
Trinta sriuba su salierais
-
Svogūnų sriuba
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Vištienos sriuba su makaronais
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
200 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, kubelis,
0.5 vieneto -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
200 gramų -
Poras,
100 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Petražolės, smulkintos,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
4 porcijoms
Mėsą supjaustyti 1 cm storio kubeliais. Puode įkaitinti 1 šaukštą aliejaus, suversti supjaustytą mėsą ir kepti, kol gražiai pagels. Dažnai maišyti. Įpilti 3/4 l karšto vandens, uždengti puodą ir virti ant silpnos ugnies.
Svogūnus, morką ir bulves nulupti supjaustyti kubeliais ir pakepinti su šlakeliu aliejaus. Porus nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti 1 cm storio žiedeliais. Supjaustytas daržoves suversti į sriubą ir virti. Įberti druskos ir pipirų.
Išvirusią sriubą šiek tiek palaikyti uždengtame puode. Prieš patiekiant sriubą pagardinti petražolėmis.
Priedai:
Šviežios duonos riekutės su sviestu arba traški sausa duonelė.
Viena porcija - 189 kcal (791kJ)
Reklama:
Komentarai (1)
-
Aiste
2011-06-27 08:12
Skani sriuba, tokia kasdiene, seimai patiko :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...