Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą. Sudėti burokinę tarką sutarkuotą morką bei kopūstus. Supilti sultinį ir pasirinkti sriubos virimo programą. Nustatyti 45 min. laiką. Likus 15 min. iki virimo pabaigos, sudėti jautienos faršą.

Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 pakelis | rauginti kopūstai |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
300 gramų | jautiena (malta) |
2 litrai | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltoji brokolių sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Šalta ridikėlių sriuba
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
-
Gaspačas
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Makaronų sriuba su daržovėmis
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Sriuba su jautiena
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Sriuba su skumbre
-
Rūgštynių sriuba
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Kreminė salierų sriuba
Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Rauginti kopūstai,
1 pakelis -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Jautiena, malta,
300 gramų -
Sultinys,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą. Sudėti burokinę tarką sutarkuotą morką bei kopūstus. Supilti sultinį ir pasirinkti sriubos virimo programą. Nustatyti 45 min. laiką. Likus 15 min. iki virimo pabaigos, sudėti jautienos faršą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...