Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą. Sudėti burokinę tarką sutarkuotą morką bei kopūstus. Supilti sultinį ir pasirinkti sriubos virimo programą. Nustatyti 45 min. laiką. Likus 15 min. iki virimo pabaigos, sudėti jautienos faršą.

Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 pakelis | rauginti kopūstai |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
300 gramų | jautiena (malta) |
2 litrai | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Sriuba „Minestrone“
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Šalta pomidorų sriuba
-
Vyšnių sriuba
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Bulgariška sriuba
-
Bananų sriuba
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Daržovių sriuba
-
Pieniška sriuba
-
Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Rauginti kopūstai,
1 pakelis -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Jautiena, malta,
300 gramų -
Sultinys,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą. Sudėti burokinę tarką sutarkuotą morką bei kopūstus. Supilti sultinį ir pasirinkti sriubos virimo programą. Nustatyti 45 min. laiką. Likus 15 min. iki virimo pabaigos, sudėti jautienos faršą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...