Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą. Sudėti burokinę tarką sutarkuotą morką bei kopūstus. Supilti sultinį ir pasirinkti sriubos virimo programą. Nustatyti 45 min. laiką. Likus 15 min. iki virimo pabaigos, sudėti jautienos faršą.

Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 pakelis | rauginti kopūstai |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
300 gramų | jautiena (malta) |
2 litrai | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Sojų sriuba
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Sidabražolės sriuba
-
Sriuba su skumbre
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Agurkinė
-
Skanioji lašišos sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Pieniška grikių sriuba
-
Pupelių sriuba su daržovėmis
-
Avižienė su grybais
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Lečo daržovienė
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Rauginti kopūstai,
1 pakelis -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Jautiena, malta,
300 gramų -
Sultinys,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą. Sudėti burokinę tarką sutarkuotą morką bei kopūstus. Supilti sultinį ir pasirinkti sriubos virimo programą. Nustatyti 45 min. laiką. Likus 15 min. iki virimo pabaigos, sudėti jautienos faršą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...