Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą. Sudėti burokinę tarką sutarkuotą morką bei kopūstus. Supilti sultinį ir pasirinkti sriubos virimo programą. Nustatyti 45 min. laiką. Likus 15 min. iki virimo pabaigos, sudėti jautienos faršą.

Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 pakelis | rauginti kopūstai |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
300 gramų | jautiena (malta) |
2 litrai | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Alaus sriuba
-
Daržovių sriubytė "Vasara"
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Pieniška brokolių sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Rūgštynių sriuba su špinatais
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Olandiška salierų sriuba
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Aštri bolonezo sriuba su sūriu
-
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Rauginti kopūstai,
1 pakelis -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Jautiena, malta,
300 gramų -
Sultinys,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą. Sudėti burokinę tarką sutarkuotą morką bei kopūstus. Supilti sultinį ir pasirinkti sriubos virimo programą. Nustatyti 45 min. laiką. Likus 15 min. iki virimo pabaigos, sudėti jautienos faršą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...