Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą. Sudėti burokinę tarką sutarkuotą morką bei kopūstus. Supilti sultinį ir pasirinkti sriubos virimo programą. Nustatyti 45 min. laiką. Likus 15 min. iki virimo pabaigos, sudėti jautienos faršą.

Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 pakelis | rauginti kopūstai |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
300 gramų | jautiena (malta) |
2 litrai | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Lašišos sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Šalta pomidorų sriuba
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Paprikų sriuba
-
Rūgštynių sriuba
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Vasaros sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Pieniška sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Svogūnų sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Rauginti kopūstai,
1 pakelis -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Jautiena, malta,
300 gramų -
Sultinys,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais ir sudėti į puodą. Sudėti burokinę tarką sutarkuotą morką bei kopūstus. Supilti sultinį ir pasirinkti sriubos virimo programą. Nustatyti 45 min. laiką. Likus 15 min. iki virimo pabaigos, sudėti jautienos faršą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...