Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame rūgštynes ir paverdame apie 3 min. Bulves bei kiaušinius supjaustom smulkiai ir suberiame į puodą su rūgštynėmis.
Taip pat įdedame sviesto, druskos bei juodųjų pipirų ir paverdame dar 3-4 min. Po to sriubą sutriname.
Sriubą galime pagardinti grietine.
Skanaus
Trinta rūgštynių sriuba
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | grietinė |
3 vienetai | bulvių (nedidelės) |
250 gramų | rūgštynės (šviežios) |
2 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arbūzinė sriuba
- Vasariški šaltibarščiai
- Daržovių sriuba su dešrelėmis
- Tofu sriuba su daržovėmis
- Tiršta pievagrybių sriuba
- Žuvienė daržovių sultinyje
- Raugintų kopūstų sriubytė
- Kopūstienė su grybais
- Daržovių-vištienos sriuba
- Asiūklio ūglių sriuba
- Kaliaropių sriuba
- Angliška sriuba iš veršio galvos
- Sriuba su morkomis ir brokoliais
- Pieniška sriuba su riešutais ir duona
- Pieniška miltinukų sriuba
- Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
- Obuolių sulčių sriuba
- Dietinė šparagų sriuba
- Skanioji lašišos sriuba
- Špinatų sriuba
Trinta rūgštynių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Druska
- Juodieji pipirai
- Grietinė
-
Bulvės, nedidelės,
3 vienetai -
Rūgštynės, šviežios,
250 gramų -
Kiaušiniai, kietai virti,
2 vienetai -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame rūgštynes ir paverdame apie 3 min. Bulves bei kiaušinius supjaustom smulkiai ir suberiame į puodą su rūgštynėmis.
Taip pat įdedame sviesto, druskos bei juodųjų pipirų ir paverdame dar 3-4 min. Po to sriubą sutriname.
Sriubą galime pagardinti grietine.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...