Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame rūgštynes ir paverdame apie 3 min. Bulves bei kiaušinius supjaustom smulkiai ir suberiame į puodą su rūgštynėmis.
Taip pat įdedame sviesto, druskos bei juodųjų pipirų ir paverdame dar 3-4 min. Po to sriubą sutriname.
Sriubą galime pagardinti grietine.
Skanaus
Trinta rūgštynių sriuba
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | grietinė |
| 3 vienetai | bulvių (nedidelės) |
| 250 gramų | rūgštynės (šviežios) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
| 1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta rūgštynių sriuba
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Moliūgų sriuba
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
-
Vitaminų sriuba
-
Charčio sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Saldi makaronų sriuba
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Pomidorinė sriuba
-
Raugintų kopūstų ir kitų daržovių sriuba
-
Trinta špinatų sriuba
-
Sriuba su jautiena
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Trinta rūgštynių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Druska
- Juodieji pipirai
- Grietinė
-
Bulvės, nedidelės,
3 vienetai -
Rūgštynės, šviežios,
250 gramų -
Kiaušiniai, kietai virti,
2 vienetai -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame rūgštynes ir paverdame apie 3 min. Bulves bei kiaušinius supjaustom smulkiai ir suberiame į puodą su rūgštynėmis.
Taip pat įdedame sviesto, druskos bei juodųjų pipirų ir paverdame dar 3-4 min. Po to sriubą sutriname.
Sriubą galime pagardinti grietine.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
