Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame rūgštynes ir paverdame apie 3 min. Bulves bei kiaušinius supjaustom smulkiai ir suberiame į puodą su rūgštynėmis.
Taip pat įdedame sviesto, druskos bei juodųjų pipirų ir paverdame dar 3-4 min. Po to sriubą sutriname.
Sriubą galime pagardinti grietine.
Skanaus

Trinta rūgštynių sriuba
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | grietinė |
3 vienetai | bulvių (nedidelės) |
250 gramų | rūgštynės (šviežios) |
2 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
-
Pomidorų sriuba su faršu
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Meksikietiška sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Austrių sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Vengriška žuvienė
-
Tiršta pieniška daržovių sriuba
-
Gaspačas
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Pupų sriuba
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Šalta pomidorų sriuba
-
Daržovių sriubytė "Vasara"
-
Šalta daržovių sriuba
Trinta rūgštynių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
- Juodieji pipirai
- Grietinė
-
Bulvės, nedidelės,
3 vienetai -
Rūgštynės, šviežios,
250 gramų -
Kiaušiniai, kietai virti,
2 vienetai -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame rūgštynes ir paverdame apie 3 min. Bulves bei kiaušinius supjaustom smulkiai ir suberiame į puodą su rūgštynėmis.
Taip pat įdedame sviesto, druskos bei juodųjų pipirų ir paverdame dar 3-4 min. Po to sriubą sutriname.
Sriubą galime pagardinti grietine.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...