Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame rūgštynes ir paverdame apie 3 min. Bulves bei kiaušinius supjaustom smulkiai ir suberiame į puodą su rūgštynėmis.
Taip pat įdedame sviesto, druskos bei juodųjų pipirų ir paverdame dar 3-4 min. Po to sriubą sutriname.
Sriubą galime pagardinti grietine.
Skanaus

Trinta rūgštynių sriuba
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | grietinė |
3 vienetai | bulvių (nedidelės) |
250 gramų | rūgštynės (šviežios) |
2 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balinta sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Paprikų ir bulvių sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Sriuba "Čili"
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
-
Brokolių trinta sriuba
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Rūgštynių sriuba su špinatais
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
-
Karpių sriuba su razinomis
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
-
Dilgėlių sriuba
Trinta rūgštynių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
- Juodieji pipirai
- Grietinė
-
Bulvės, nedidelės,
3 vienetai -
Rūgštynės, šviežios,
250 gramų -
Kiaušiniai, kietai virti,
2 vienetai -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame rūgštynes ir paverdame apie 3 min. Bulves bei kiaušinius supjaustom smulkiai ir suberiame į puodą su rūgštynėmis.
Taip pat įdedame sviesto, druskos bei juodųjų pipirų ir paverdame dar 3-4 min. Po to sriubą sutriname.
Sriubą galime pagardinti grietine.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...