Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame rūgštynes ir paverdame apie 3 min. Bulves bei kiaušinius supjaustom smulkiai ir suberiame į puodą su rūgštynėmis.
Taip pat įdedame sviesto, druskos bei juodųjų pipirų ir paverdame dar 3-4 min. Po to sriubą sutriname.
Sriubą galime pagardinti grietine.
Skanaus

Trinta rūgštynių sriuba
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | grietinė |
3 vienetai | bulvių (nedidelės) |
250 gramų | rūgštynės (šviežios) |
2 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Svogūnienė su aviena
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Ryžių sriuba vakarui
-
Saldi sriuba
-
Gardi dešros sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Voveraičių sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
-
Arvydo šaltibarščiai
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Trinta bulvių sriuba
Trinta rūgštynių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
- Juodieji pipirai
- Grietinė
-
Bulvės, nedidelės,
3 vienetai -
Rūgštynės, šviežios,
250 gramų -
Kiaušiniai, kietai virti,
2 vienetai -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame rūgštynes ir paverdame apie 3 min. Bulves bei kiaušinius supjaustom smulkiai ir suberiame į puodą su rūgštynėmis.
Taip pat įdedame sviesto, druskos bei juodųjų pipirų ir paverdame dar 3-4 min. Po to sriubą sutriname.
Sriubą galime pagardinti grietine.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...