
Bulgariška sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
70 gramų | mėsa (malta) |
30 gramų | ryžiai |
šiek tiek | petražolės |
2 vienetai | kiaušiniai |
25 gramai | sviestas |
50 gramų | kvietiniai miltai |
60 gramų | jogurtas |
750 gramų | vanduo |
50 gramų | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsa gerai sumaišoma su trupučiu smulkiai supjaustytų svogūnų, puse petražolių ir vienu baltymu, pagal skonį pasūdoma ir apibarstoma pipirais. Iš paruošto faršo padaromi nedideli apvalūs kukuliai. Jie pavoliojami miltuose ir sumetami į verdantį pasūdytą vandenį, į kurį prieš tai įdedama svogūnų, petražolių. Kukulius pavirinus 30 min., į puodą suberiami ryžiai ir dar 10 min. pavirinama. Jogurtas, tryniai, miltai sumaišomi su trupučiu atvėsintos sriubos, mišinys supilamas į puodą, ir viskas dar keletą minučių pavirinama. Sriuba pagal skonį pagardinama pipirais ir sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Paprikų ir bulvių sriuba
-
Sojų sriuba
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Aštri bolonezo sriuba su sūriu
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
-
Burokėlių sriuba pradedantiems
-
Soti žuvienė
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Žuvienė daržovių sultinyje
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Prancūziška žirnienė
Bulgariška sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, malta,
70 gramų -
Ryžiai,
30 gramų - Petražolės
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
25 gramai -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Jogurtas,
60 gramų -
Vanduo,
750 gramų -
Svogūnai,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa gerai sumaišoma su trupučiu smulkiai supjaustytų svogūnų, puse petražolių ir vienu baltymu, pagal skonį pasūdoma ir apibarstoma pipirais. Iš paruošto faršo padaromi nedideli apvalūs kukuliai. Jie pavoliojami miltuose ir sumetami į verdantį pasūdytą vandenį, į kurį prieš tai įdedama svogūnų, petražolių. Kukulius pavirinus 30 min., į puodą suberiami ryžiai ir dar 10 min. pavirinama. Jogurtas, tryniai, miltai sumaišomi su trupučiu atvėsintos sriubos, mišinys supilamas į puodą, ir viskas dar keletą minučių pavirinama. Sriuba pagal skonį pagardinama pipirais ir sviestu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...