Bulgariška sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 70 gramų | mėsa (malta) |
| 30 gramų | ryžiai |
| šiek tiek | petražolės |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 25 gramai | sviestas |
| 50 gramų | kvietiniai miltai |
| 60 gramų | jogurtas |
| 750 gramų | vanduo |
| 50 gramų | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsa gerai sumaišoma su trupučiu smulkiai supjaustytų svogūnų, puse petražolių ir vienu baltymu, pagal skonį pasūdoma ir apibarstoma pipirais. Iš paruošto faršo padaromi nedideli apvalūs kukuliai. Jie pavoliojami miltuose ir sumetami į verdantį pasūdytą vandenį, į kurį prieš tai įdedama svogūnų, petražolių. Kukulius pavirinus 30 min., į puodą suberiami ryžiai ir dar 10 min. pavirinama. Jogurtas, tryniai, miltai sumaišomi su trupučiu atvėsintos sriubos, mišinys supilamas į puodą, ir viskas dar keletą minučių pavirinama. Sriuba pagal skonį pagardinama pipirais ir sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Voveraičių sriuba
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Avižienė su grybais
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Ryžių sriuba vakarui
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
-
Krevečių sriuba
-
Bulvių ir špinatų sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Žirnių sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Sriuba "Korėja"
Bulgariška sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, malta,
70 gramų -
Ryžiai,
30 gramų - Petražolės
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
25 gramai -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Jogurtas,
60 gramų -
Vanduo,
750 gramų -
Svogūnai,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa gerai sumaišoma su trupučiu smulkiai supjaustytų svogūnų, puse petražolių ir vienu baltymu, pagal skonį pasūdoma ir apibarstoma pipirais. Iš paruošto faršo padaromi nedideli apvalūs kukuliai. Jie pavoliojami miltuose ir sumetami į verdantį pasūdytą vandenį, į kurį prieš tai įdedama svogūnų, petražolių. Kukulius pavirinus 30 min., į puodą suberiami ryžiai ir dar 10 min. pavirinama. Jogurtas, tryniai, miltai sumaišomi su trupučiu atvėsintos sriubos, mišinys supilamas į puodą, ir viskas dar keletą minučių pavirinama. Sriuba pagal skonį pagardinama pipirais ir sviestu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
