
Bulgariška sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
70 gramų | mėsa (malta) |
30 gramų | ryžiai |
šiek tiek | petražolės |
2 vienetai | kiaušiniai |
25 gramai | sviestas |
50 gramų | kvietiniai miltai |
60 gramų | jogurtas |
750 gramų | vanduo |
50 gramų | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsa gerai sumaišoma su trupučiu smulkiai supjaustytų svogūnų, puse petražolių ir vienu baltymu, pagal skonį pasūdoma ir apibarstoma pipirais. Iš paruošto faršo padaromi nedideli apvalūs kukuliai. Jie pavoliojami miltuose ir sumetami į verdantį pasūdytą vandenį, į kurį prieš tai įdedama svogūnų, petražolių. Kukulius pavirinus 30 min., į puodą suberiami ryžiai ir dar 10 min. pavirinama. Jogurtas, tryniai, miltai sumaišomi su trupučiu atvėsintos sriubos, mišinys supilamas į puodą, ir viskas dar keletą minučių pavirinama. Sriuba pagal skonį pagardinama pipirais ir sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svogūnų sriuba
-
Firminė Žavintos žuvienė
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Trinta brokolių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Trinta špinatų sriuba
-
Lauko čili sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Sriuba "Fazenda"
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Rumuniška sriuba
Bulgariška sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, malta,
70 gramų -
Ryžiai,
30 gramų - Petražolės
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
25 gramai -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Jogurtas,
60 gramų -
Vanduo,
750 gramų -
Svogūnai,
50 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa gerai sumaišoma su trupučiu smulkiai supjaustytų svogūnų, puse petražolių ir vienu baltymu, pagal skonį pasūdoma ir apibarstoma pipirais. Iš paruošto faršo padaromi nedideli apvalūs kukuliai. Jie pavoliojami miltuose ir sumetami į verdantį pasūdytą vandenį, į kurį prieš tai įdedama svogūnų, petražolių. Kukulius pavirinus 30 min., į puodą suberiami ryžiai ir dar 10 min. pavirinama. Jogurtas, tryniai, miltai sumaišomi su trupučiu atvėsintos sriubos, mišinys supilamas į puodą, ir viskas dar keletą minučių pavirinama. Sriuba pagal skonį pagardinama pipirais ir sviestu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...