Troškinti žiediniai kopūstai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žiediniai kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Apvirti žiedinį kopūstą, jį susmulkinti. Pakepinti aliejuje smulkiai supjaustytą svogūno galvutę, tada suberti žiedinius kopūstus ir juos užpilti 2 kiaušinių plakinių. Baigiant kepti patiekalą pabarstyti žalumynais ir tarkuotu sūriu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepas "Vyras virtuvėje"
- Kopūstų apkepas
- Midijos su špinatais
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Omletas su paprika
- Vištienos apkepas su cukinija
- Kopūstų apkepas
- Apkepas „La Graikija“
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Kopūstų pyragas su žirniais
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Omletas su kumpiu ir žirneliais
- Ryžių pudingas
- Briuselinių kopūstų apkepas
- Suflė su žirneliais
- Brokolių apkepas
- Sočiausioji pica
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Burokėlių lapkočių apkepas
Troškinti žiediniai kopūstai
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Žalumynai
- Sūris, tarkuotas, fermentinis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apvirti žiedinį kopūstą, jį susmulkinti. Pakepinti aliejuje smulkiai supjaustytą svogūno galvutę, tada suberti žiedinius kopūstus ir juos užpilti 2 kiaušinių plakinių. Baigiant kepti patiekalą pabarstyti žalumynais ir tarkuotu sūriu.
Reklama:
Komentarai (9)
-
anna
2019-10-10 22:42
o kokioje temperaturoje kepti ir kiek laiko ?
-
kamile
2017-06-27 11:43
O orkaiteje galima?
-
svajus
2011-08-22 18:11
labai skanu ,visa diena negaliu nuo keptuves atsitraukti,as dar supjausciau 2 morkas (siaudeliais)ir baigent kepti uzpyliau grietineles pakely.super :super: :super:
-
gexas
2009-08-19 22:05
Tikrai labai skanu, pats apsivalgiau ir draugė apsivalgė :bucinys: :mmm: :super: :atsiprasau:
-
kinomane
2009-06-26 20:55
:super2: :alus: tikrai skanumelis 8-|
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...