Kepti brokoliai su omletu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | brokoliai |
1 pakelis | sviestas |
2 arbatiniai šaukšteliai | prieskonių mišinys |
50 gramų | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
50 mililitrų | pienas |
0.2 arbatinio šaukštelio | muskatas ( maltas) |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Atskirti kiaušinio trynį (-ius) nuo baltymo (-ų). Miltus, trynį (-ius), pieną ir maltą muskatą išmaišyti. Atskirai iki standžių putų sulakti kiaušinio baltymą (-us) su druska. Atsargiai jį (juos) įmaišyti į tešlą. Palikti pastovėti, kol ruošiami brokoliai.
2.
Brokolius apvirti, susmulkinti į mažesnes dalis. Palikti nusivarvėti.
3.
Keptuvėje įkaitinti sviestą, pilti omleto tešlą, pakepti, tada uždėti šiek tiek sviesto, apversti ir vėl pakepti, dar bekepant keptuvėje atsargiai suplėšyti omletą į gabalėlius.
4.
Kitoje keptuvėje įkaitinti sviestą (kiekis priklauso nuo individualaus skonio, keptuvės savybių). Apkepti brokolius, apibarstyti prieskoniais "Sviestelis" (arba kitais mėgiamais).
5.
Į keptus brokolius sudėti omleto gabalėlius, išmaišyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Burokėlių lapkočių apkepas
- Paprikoje paslėpta vištiena su žiediniu kopūstu
- Cukinijų ir bulvių apkepas
- Pomidorų ir makaronų apkepas
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Skumbrės apkepas su svogūnais
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Žuvies užkepėlė su daržovėmis
- Troškinti žiediniai kopūstai
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Lazanija su moliūgais
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Sojų apkepas su daržovėmis
- Kopūstų apkepas
- Kopūstų pyragas
- Apkepas su sūriu ir brokoliais
- Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
- Omletas su kumpiu ir žirneliais
- Agurkų ir cukinijos apkepas
Kepti brokoliai su omletu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Brokoliai,
2 vienetai -
Sviestas,
1 pakelis -
Prieskonių mišinys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Miltai,
50 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
50 mililitrų -
Muskatas, maltas,
1/5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atskirti kiaušinio trynį (-ius) nuo baltymo (-ų). Miltus, trynį (-ius), pieną ir maltą muskatą išmaišyti. Atskirai iki standžių putų sulakti kiaušinio baltymą (-us) su druska. Atsargiai jį (juos) įmaišyti į tešlą. Palikti pastovėti, kol ruošiami brokoliai.
Brokolius apvirti, susmulkinti į mažesnes dalis. Palikti nusivarvėti.
Keptuvėje įkaitinti sviestą, pilti omleto tešlą, pakepti, tada uždėti šiek tiek sviesto, apversti ir vėl pakepti, dar bekepant keptuvėje atsargiai suplėšyti omletą į gabalėlius.
Kitoje keptuvėje įkaitinti sviestą (kiekis priklauso nuo individualaus skonio, keptuvės savybių). Apkepti brokolius, apibarstyti prieskoniais "Sviestelis" (arba kitais mėgiamais).
Į keptus brokolius sudėti omleto gabalėlius, išmaišyti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...