Rudeninis moliūgų ir grybų apkepas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 500 gramų | moliūgai |
| 500 gramų | grybai |
| 3 valgomieji šaukštai | obelių aliejus |
| 4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 150 gramų | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
| šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Moliūgus nulupame, supjaustome ir išverdame pasūdytame vandenyje.
2.
Išgrėbiame moliūgus iš vandens ir sutriname. Išvirtus ir supjaustytus grybus apkepame aliejuje, pagardiname kmynais, druska ir pipirais.
3.
Sutrintą moliūgų masę, grybus, kiaušinius gerai sumaišome. Masę sudedame į aliejumi pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą, viršų apšlakstome aliejumi arba tirpintu sviestu ir kepame orkaitėje 15 - 20 minučių. Prieš baigiant kepti, aš užbarstau tarkuoto sūrio, tačiau galima jo ir nedėti.
Šaltinis: 2012 m POPULIARUSIS KALENDORIUS
Šaltinis: 2012 m POPULIARUSIS KALENDORIUS
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Lazanija su moliūgais
-
Cukinijų apkepas
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Žiedinių kopūstų, bulvių ir mėsos apkepas
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Brokolių apkepas
-
Špinatų apkepas su varške
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Rudeninis moliūgų ir grybų apkepas
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Kepti brokoliai su omletu
-
Kopūstų pyragas
-
Greitasis brokolių apkepas
-
Cikorijų apkepas su mėsa
Rudeninis moliūgų ir grybų apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Moliūgai,
500 gramų -
Grybai,
500 gramų -
Obelių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
150 gramų - Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgus nulupame, supjaustome ir išverdame pasūdytame vandenyje.
Išgrėbiame moliūgus iš vandens ir sutriname. Išvirtus ir supjaustytus grybus apkepame aliejuje, pagardiname kmynais, druska ir pipirais.
Sutrintą moliūgų masę, grybus, kiaušinius gerai sumaišome. Masę sudedame į aliejumi pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą, viršų apšlakstome aliejumi arba tirpintu sviestu ir kepame orkaitėje 15 - 20 minučių. Prieš baigiant kepti, aš užbarstau tarkuoto sūrio, tačiau galima jo ir nedėti.
Šaltinis: 2012 m POPULIARUSIS KALENDORIUS
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
