
Troškintos veršienos kepenėlės
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
800 gramų | veršiena (kepenėlės) |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | grietinė |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti, arba aliejus) |
4 vienetai | svogūnai |
1.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštroki šašlykai
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Paprastasis guliašas
-
Virtos veršelio kojos
-
Kiaulienos muštinis
-
Virdžinijos kumpis
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Paprastieji šašlykai
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Jautienos čenakai
-
Žuvinto kepsnys
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Sibiro koldūnai
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Kiaulienos karka
Troškintos veršienos kepenėlės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Veršiena, kepenėlės,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių), tirpinti, arba aliejus,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
4 vienetai -
Pienas,
1.5 stiklinės - Juodieji pipirai
- Cukrus
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...