
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis | antienos ( „KITCHEN me“ filė su prieskoniais) |
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
50 gramų | juodieji serbentai |
šiek tiek | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Neatidarytą indelį anties filė su prieskoniais įdėkite į įkaitintą iki 200 C orkaitę. Kepkite apie 55 minutes kol gražiai apskrunda.
2.
Iškeptą antieną atsidėkite atskirai kol paruošite pagrindą.
3.
Batoną supjaustome riekelėmis ir pagardiname juodųjų serbentų tyre.
4.
Atvėsintą mėsą supjaustome nedideliais kubeliais.
5.
Dedama antienos filė gabalėlius ant batono riekelių, papuošiame bazilikų lapeliais ir užtvirtiname mediniu pagaliuku.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su vištiena
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Valgomos „Musmirės“
-
Cukinijų gardėsis
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Obuoliai su varške
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Kiaušinienė su batonu
-
Vaisių puokštė su šokolado glajumi
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Naminis varškės sūris
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Sūrios lazdelės
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Antiena, „KITCHEN me“ filė su prieskoniais,
1 pakelis -
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Juodieji serbentai,
50 gramų - Bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Neatidarytą indelį anties filė su prieskoniais įdėkite į įkaitintą iki 200 C orkaitę. Kepkite apie 55 minutes kol gražiai apskrunda.
Iškeptą antieną atsidėkite atskirai kol paruošite pagrindą.
Batoną supjaustome riekelėmis ir pagardiname juodųjų serbentų tyre.
Atvėsintą mėsą supjaustome nedideliais kubeliais.
Dedama antienos filė gabalėlius ant batono riekelių, papuošiame bazilikų lapeliais ir užtvirtiname mediniu pagaliuku.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...