Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis | antienos ( „KITCHEN me“ filė su prieskoniais) |
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
50 gramų | juodieji serbentai |
šiek tiek | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Neatidarytą indelį anties filė su prieskoniais įdėkite į įkaitintą iki 200 C orkaitę. Kepkite apie 55 minutes kol gražiai apskrunda.
2.
Iškeptą antieną atsidėkite atskirai kol paruošite pagrindą.
3.
Batoną supjaustome riekelėmis ir pagardiname juodųjų serbentų tyre.
4.
Atvėsintą mėsą supjaustome nedideliais kubeliais.
5.
Dedama antienos filė gabalėlius ant batono riekelių, papuošiame bazilikų lapeliais ir užtvirtiname mediniu pagaliuku.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traškus užkandis prie alaus
- Kaliaropių kepsniukai
- Uždara pica
- Faršo vyniotinis
- Monikos Šalčiūtės mėsainis
- Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Omletas mažiesiems
- Paprikų laiveliai
- Mylimųjų pica
- Aluje virti vėžiai
- Obuoliai skarelėse
- Bulviniai traškučiai
- Omletas
- Sūrio suktinukai
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Užtepėlė su krabais
- Valentino sumuštinukai
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Antiena, „KITCHEN me“ filė su prieskoniais,
1 pakelis -
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Juodieji serbentai,
50 gramų - Bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Neatidarytą indelį anties filė su prieskoniais įdėkite į įkaitintą iki 200 C orkaitę. Kepkite apie 55 minutes kol gražiai apskrunda.
Iškeptą antieną atsidėkite atskirai kol paruošite pagrindą.
Batoną supjaustome riekelėmis ir pagardiname juodųjų serbentų tyre.
Atvėsintą mėsą supjaustome nedideliais kubeliais.
Dedama antienos filė gabalėlius ant batono riekelių, papuošiame bazilikų lapeliais ir užtvirtiname mediniu pagaliuku.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...