Vištų širdeles išvalome: nuvalome riebalus, kraujagysles. Nuplauname po šaltu vandeniu. (Kiek širdeles valyti, priklauso nuo produkto kokybės)
Vištų širdeles sudedame į 2 litrus pasūdyto vandens.
Kai užvirs, nugriebkite putas ir toliau ant silpnos ugnies virkite apie 1 valandą.
Įpilkite makaronų ir virkite tiek, kiek reikia makaronams išvirti.
Paskaninkite žalumynais. Tinka su grietine.
Skanaus :)
Vištienos sriuba "Širdutės"
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 2 litrai | vanduo |
| 650 gramų | vištų širdelės |
| šiek tiek | druska |
| 200 gramų | makaronai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Prancūziška svogūnų sriuba
-
Uogų sriuba su makaronais
-
Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Burokėlių sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Kaimiška sriubikė
-
Pievagrybių sriuba
-
Avižienė su grybais
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Paprasta daržovių sriuba
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Šamienė
Vištienos sriuba "Širdutės"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2 litrai -
Vištų širdelės,
650 gramų - Druska
-
Makaronai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų širdeles išvalome: nuvalome riebalus, kraujagysles. Nuplauname po šaltu vandeniu. (Kiek širdeles valyti, priklauso nuo produkto kokybės)
Vištų širdeles sudedame į 2 litrus pasūdyto vandens.
Kai užvirs, nugriebkite putas ir toliau ant silpnos ugnies virkite apie 1 valandą.
Įpilkite makaronų ir virkite tiek, kiek reikia makaronams išvirti.
Paskaninkite žalumynais. Tinka su grietine.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
