Visus komponentus sumaišyti ir išminkyti tešlą.
Žiedelius išpjauti stikline ir išvirti taukuose, atšalusius apibarstyti miltiniu cukrumi.

Žiedeliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | cukrus |
2 stiklinės | kefyras |
2 stiklinės | grietinė |
3 arbatiniai šaukšteliai | soda |
1 valgomasis šaukštas | acto (9proc.) |
800 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
100 gramų | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguoniniai sausainėliai
-
Naminiai riestainiukai
-
Sūrio sausainiai su alyvuogėmis
-
Sviestiniai sausainiai su levandomis
-
Sezamo sausainiai
-
Sausainiukai-pumpačiukai
-
Apelsininiai sausainiukai
-
Sausainiai su muskato riešutu
-
Žagarėliai “Gėlytės”
-
Sausainiai "Sveikuoliukai"
-
Morenginiai sausainiai
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Sviestiniai sausainiai
-
Šokoladiniai sausainukai
-
Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
-
Skanios širdelės
-
Graikinių riešutų sausainiai
-
Paprasti lietuviški sausainiai
-
Šventiniai sausainiai
-
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
Žiedeliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
2 stiklinės -
Kefyras,
2 stiklinės -
Grietinė,
2 stiklinės -
Soda,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Actas, 9proc.,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
800 gramų - Vanilinis cukrus
-
Cukraus pudra,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus komponentus sumaišyti ir išminkyti tešlą.
Žiedelius išpjauti stikline ir išvirti taukuose, atšalusius apibarstyti miltiniu cukrumi.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...