Visus komponentus sumaišyti ir išminkyti tešlą.
Žiedelius išpjauti stikline ir išvirti taukuose, atšalusius apibarstyti miltiniu cukrumi.

Žiedeliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | cukrus |
2 stiklinės | kefyras |
2 stiklinės | grietinė |
3 arbatiniai šaukšteliai | soda |
1 valgomasis šaukštas | acto (9proc.) |
800 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
100 gramų | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Trapieji spelta sausainiukai
-
Skanios širdelės
-
Sausainiai "Obuoliai pataluose"
-
Žaliosios eglutės
-
Kokosiniai sausainiai su šokoladu
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Grybukai
-
Susuktukai su moliūgu
-
Mielieji šuniukai
-
Sausainiai spalvoti
-
Kokosiniai sausainiai
-
Citrininiai sausainiai
-
Sausainiai su kakava ir aitriosiomis paprikomis
-
Meduoliai
-
Baltijos pyragėliai
-
Kriaušinės skarelės
-
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
-
Sausainiukai
-
Morenginiai sausainiai
Žiedeliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
2 stiklinės -
Kefyras,
2 stiklinės -
Grietinė,
2 stiklinės -
Soda,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Actas, 9proc.,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
800 gramų - Vanilinis cukrus
-
Cukraus pudra,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus komponentus sumaišyti ir išminkyti tešlą.
Žiedelius išpjauti stikline ir išvirti taukuose, atšalusius apibarstyti miltiniu cukrumi.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...