Obuolius nuplaukite, nupjaukite jų viršūnėles ir išimkite sėklalizdžius. Įdarui skirtą varškę pertrinkite per tinklelį, įmuškite kiaušinį, suberkite kubeliais supjaustytą svogūno puselę, susmulkintas česnako skilteles, paskaninkite druska bei krapais ir gerai išmaišykite.
Šio varškės įdaro pridėkite į obuolius. Juos sudėkite į skardelę, įpilkite 1 stiklinę vandens ir kepkite 200° C temperatūros orkaitėje. Prieš patiekdami papuoškite žalių krapų šakelėmis.
Aštrūs varške įdaryti kepti obuoliai
INGREDIENTAI:
4 vienetai | obuoliai |
100 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
0.5 vieneto | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traškus užkandis prie alaus
- Kaliaropių kepsniukai
- Uždara pica
- Faršo vyniotinis
- Monikos Šalčiūtės mėsainis
- Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Omletas mažiesiems
- Paprikų laiveliai
- Mylimųjų pica
- Aluje virti vėžiai
- Obuoliai skarelėse
- Bulviniai traškučiai
- Omletas
- Sūrio suktinukai
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Užtepėlė su krabais
- Valentino sumuštinukai
Aštrūs varške įdaryti kepti obuoliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Varškė,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto - Druska
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nuplaukite, nupjaukite jų viršūnėles ir išimkite sėklalizdžius. Įdarui skirtą varškę pertrinkite per tinklelį, įmuškite kiaušinį, suberkite kubeliais supjaustytą svogūno puselę, susmulkintas česnako skilteles, paskaninkite druska bei krapais ir gerai išmaišykite.
Šio varškės įdaro pridėkite į obuolius. Juos sudėkite į skardelę, įpilkite 1 stiklinę vandens ir kepkite 200° C temperatūros orkaitėje. Prieš patiekdami papuoškite žalių krapų šakelėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...