Kopūstai perrenkami, perplaunami šaltu vandeniu, nuspaudžiami ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinami (galima troškinti vandenyje kur virė mėsa).
Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip pat patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje.
Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos.
Supjaustyti virti grybai užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.
Baltarusiški barščiai su grybais
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 vienetas | bulvių |
| 0.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
| 1 valgomasis šaukštas | margarinas |
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 0.3 vieneto | morkos |
| 3 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
| 1 vienetas | burokėliai |
| 10 gramų | grybai (džiovinti) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šamų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Sidabražolės sriuba
-
Rūgšynių sriuba
-
Saldi sriuba
-
Čalopas
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Voveraičių sriuba
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
Baltarusiški barščiai su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Petražolės,
1 vienetas -
Bulvės,
1 vienetas -
Grietinė,
0.5 valgomojo šaukšto -
Margarinas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1/3 vieneto -
Rauginti kopūstai,
3 valgomieji šaukštai -
Burokėliai,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
10 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstai perrenkami, perplaunami šaltu vandeniu, nuspaudžiami ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinami (galima troškinti vandenyje kur virė mėsa).
Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip pat patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje.
Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos.
Supjaustyti virti grybai užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
