Kopūstai perrenkami, perplaunami šaltu vandeniu, nuspaudžiami ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinami (galima troškinti vandenyje kur virė mėsa).
Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip pat patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje.
Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos.
Supjaustyti virti grybai užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.

Baltarusiški barščiai su grybais
INGREDIENTAI:
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | bulvių |
0.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
0.3 vieneto | morkos |
3 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
1 vienetas | burokėliai |
10 gramų | grybai (džiovinti) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svogūnų sriuba
-
Soti ir greita sriuba
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Soti sriuba
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Lapienė su mėsa
-
Špinatų sriuba
-
Paprikų ir bulvių sriuba
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Džiovintų grybų sriuba
-
Sriuba "Korėja"
-
Aguonpienis
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Saldi sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Sriuba su brokoliais
Baltarusiški barščiai su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Petražolės,
1 vienetas -
Bulvės,
1 vienetas -
Grietinė,
0.5 valgomojo šaukšto -
Margarinas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1/3 vieneto -
Rauginti kopūstai,
3 valgomieji šaukštai -
Burokėliai,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
10 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstai perrenkami, perplaunami šaltu vandeniu, nuspaudžiami ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinami (galima troškinti vandenyje kur virė mėsa).
Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip pat patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje.
Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos.
Supjaustyti virti grybai užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...