Kopūstai perrenkami, perplaunami šaltu vandeniu, nuspaudžiami ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinami (galima troškinti vandenyje kur virė mėsa).
Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip pat patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje.
Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos.
Supjaustyti virti grybai užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.

Baltarusiški barščiai su grybais
INGREDIENTAI:
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | bulvių |
0.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
0.3 vieneto | morkos |
3 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
1 vienetas | burokėliai |
10 gramų | grybai (džiovinti) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta burokelių sriuba
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Žirnelių sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Plūdenos sriuba
-
Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
-
Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Makaronų sriuba
Baltarusiški barščiai su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Petražolės,
1 vienetas -
Bulvės,
1 vienetas -
Grietinė,
0.5 valgomojo šaukšto -
Margarinas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1/3 vieneto -
Rauginti kopūstai,
3 valgomieji šaukštai -
Burokėliai,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
10 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstai perrenkami, perplaunami šaltu vandeniu, nuspaudžiami ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinami (galima troškinti vandenyje kur virė mėsa).
Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip pat patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje.
Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos.
Supjaustyti virti grybai užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...