Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Blyneliai „Greitai“
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pienas |
80 gramų | batonas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | vištienos filė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietiniai su vaniliniu kremu
- Kukurūzų miltų blynai
- Morkų sklindžiai
- Kepta lašiša tešloje
- Varškės blynai
- Vafliniai blyneliai su vyšnių padažu
- Avižinių dribsnių blyneliai
- Mieliniai blyneliai
- Purūs blynai
- Blynai be aliejaus
- Lietiniai su žuvies įdaru
- Lietiniai su silkės įdaru
- Bulviniai blynai su lašiša
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Bulviniai blynai su dešrelėmis
- Bulviniai blynai
- Riešutiniai varškėčiai
- Ruginiai blynai
- Spelta blyneliai
Blyneliai „Greitai“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Pienas,
1 stiklinė -
Batonas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
250 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...