Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)

Blyneliai „Greitai“
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pienas |
80 gramų | batonas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | vištienos filė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Morkų sklindžiai
-
Blynai su moliūgais
-
Amerikietiški vafliai
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
-
Varškės ir duonos blynai
-
Blynai be aliejaus
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Pusryčiai su meile
-
Bulvių ir cukinijų blynai
-
Baklažanų blynai
-
Saldus užkandis
-
Mieliniai sklindžiai
-
Grikių blynai
-
Beliašas
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Lavašo lietiniai
-
Blynai su obuoliais
Blyneliai „Greitai“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Pienas,
1 stiklinė -
Batonas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
250 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...