Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)

Blyneliai „Greitai“
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pienas |
80 gramų | batonas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | vištienos filė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Kopūstų blyneliai
-
Vidos tinginėliai
-
Blynai "Obuoliukas"
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Kopūstų blynai
-
Mieliniai greitučiai
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Desertiniai varškėčiai per 15 min
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Amerikietiški blynukai
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Bulviniai blynai
-
Slyvų blyneliai
-
Varškėtukai
-
Alaus lietiniai
Blyneliai „Greitai“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Pienas,
1 stiklinė -
Batonas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
250 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...