Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Blyneliai „Greitai“
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pienas |
80 gramų | batonas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | vištienos filė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų kotletukai
- Nuostabieji varškėčiai su uogomis
- Ruginiai blynai
- Jogurtiniai blynai
- Mieliniai blyneliai
- Moliūginiai sklindžiai
- Slyvų blyneliai
- Morkų sklindžiai
- Vafliai su chalva
- Cukinijų blyneliai
- Paliepsniai
- Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
- Purūs bananų ir kokosų blynai
- Bulviniai blynai su sūriu
- Alaus lietiniai
- Bulviniai blynukai
- Ploni ir minkšti blynai
- Cukinijų blyneliai
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Kriaušiniai
Blyneliai „Greitai“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Pienas,
1 stiklinė -
Batonas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
250 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...