0.5 valgomojo šaukšto | druska |
40 gramų | sviestas |
0.5 litro | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
400 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
15 gramų | mielės |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietiniai su vaniliniu kremu
- Kukurūzų miltų blynai
- Morkų sklindžiai
- Kepta lašiša tešloje
- Varškės blynai
- Vafliniai blyneliai su vyšnių padažu
- Avižinių dribsnių blyneliai
- Mieliniai blyneliai
- Purūs blynai
- Blynai be aliejaus
- Lietiniai su žuvies įdaru
- Lietiniai su silkės įdaru
- Bulviniai blynai su lašiša
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Bulviniai blynai su dešrelėmis
- Bulviniai blynai
- Riešutiniai varškėčiai
- Ruginiai blynai
- Spelta blyneliai
Mieliniai blynai
-
Druska,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
40 gramų -
Pienas,
0.5 litro -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Mielės,
15 gramų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Truputį pakaitiname pieną. Jame išleidžiamos mielės, kurios po to sumaišomos su miltais. Užmaišyta tešla palaikoma šiltai. Į pradedančią kilti tešlą supilamas su tryniais sumaišytas pienas, tirpintas sviestas, suberiama druska ir cukrus. Viskas gerai sumaišoma. Tešla dar kartą turi pakilti. Prieš kepant į tešlą sudedami smarkiai išplakti baltymai. Blynai kepami gerai įkaitintoje, aliejumi išteptoje keptuvėje.
Komentarai (48)
-
ji
2011-03-08 18:56
O jei mielės sausos, milteliai, kaip tada?? Jaučiu neišeis man blynai 8-|
-
raminta
2011-03-07 01:46
nem nem :-) eisiu kept
-
Juratė
2011-03-06 18:19
skanu :super: ;-)
-
Snicelis
2011-03-03 08:17
Vat matot apacioje manes mergina jau ragavo su siuo padazu:)
-
Snicelis
2011-03-03 08:16
Labai geras receptas, ir pateikiamas labai skaniai tik su gryna Lietuviska Sperma;)
-
Rasa.
2011-02-16 12:40
Skanumėlis!!!!! :jee: :super: :-) :mmm: :myliu:
-
Gerda
2011-02-08 17:07
Labai skaniai isejo, net pirstus apsilaizyt :super:
-
Jochen
2010-12-30 19:27
Sehr lecker!!!!!!!!! :super:
-
raselė
2010-12-06 18:30
Tai va,jau blynukai iškepti ir suvalgyti :taip: :super: o dariau taip:mieles ištryniau su cukrumi[cukraus daugiau]padėjau šiltai,kad truputį pakiltu,toliau ištirpinau sviestą,supyliau į pieną ir dar kartą pašildžiau tada supyliau išplaktus kiaušinius,druską,išmaišiau,supyliau mieles ir pagal kietumą miltų.Truputį įkaitinau orkaitę ir ten įkišau tešlą.Kai pakilo kepiau blynelius :super2:
-
raselė
2010-12-06 12:34
pirmą kartą bandysiu pagal šį receptą,bet jau matau ką truputį darysiu kitaip,parašysiu kaip gavosi ;-)