Manų košės blynai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | apelsinų (žievelė) |
200 gramų | manų kruopos (virtos) |
2 stiklinės | pienas |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Pienas užvirinamas su sviestu, ir į jį sukrečiama manų košė. Viskas sumaišoma ir 10 min. pavirinama. Tada atvėsinama, supilami išsukti su cukrumi kiaušinių tryniai, suberiama druska, sukrečiami išplakti baltymai, pagardinama tarkuota apelsino žievele. Iš šios masės įkaitintuose aliejuje kepami blynai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų blyneliai
- „Saulytė“
- Spelta blyneliai
- Moliūgų blynai
- Džiūvėsėlių blynai
- Meilės blynai
- Blyneliai su razinomis
- Grikių kepsneliai
- Blyneliai su apelsininiu kremu
- Pusrytiniai blyneliai
- Blynai su lęšiais
- Blyneliai su razinomis
- Kopūstų blynai su faršu
- Blyneliai
- Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
- Varškėčiai su obuoliais
- Obuolių ir morkų blynai
- Vištienos širdelių blyneliai
- Cukinijų blyneliai
- Blynai iš patisonų
Manų košės blynai
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Apelsinai, žievelė
-
Manų kruopos, virtos,
200 gramų -
Pienas,
2 stiklinės -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pienas užvirinamas su sviestu, ir į jį sukrečiama manų košė. Viskas sumaišoma ir 10 min. pavirinama. Tada atvėsinama, supilami išsukti su cukrumi kiaušinių tryniai, suberiama druska, sukrečiami išplakti baltymai, pagardinama tarkuota apelsino žievele. Iš šios masės įkaitintuose aliejuje kepami blynai.
Reklama:
Komentarai (13)
-
:)
2015-03-13 02:28
Čia gausis blynai, o sklindžius kepa tik kalbajobai
-
Indre
2011-09-08 21:50
Rasa, matyt neragavus, tai ir kalbi vejus :) labai skanus blynai!!!
-
Rasa
2011-06-08 13:42
Nesąmonė kažkokia. Tik iš bado tokius galima valgyti.
-
(anonimas)
2010-10-17 17:23
:-p :-D ;-) :bloga: :super: %-) %-) :-D :-p ;-) :-(
-
julius
2009-03-10 18:49
:super:
-
julius
2009-03-10 18:49
skanu :soku2: :super2: ;-)
-
inga
2009-02-15 13:56
pasilaikyk komentarus sau :bloga:
-
Vincentas
2008-07-10 22:13
ČIA GAUSIS SKLINDŽIAI, O NE BLYNAI
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...