
Bulvienė
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
6 vienetai | bulvių |
150 gramų | dešrelės |
100 gramų | kiaulienos šoninė (parūkyta) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvės supjaustomos ir išverdamos sultinyje. Smulkiais kubiukais supjaustyta šoninė paspirginama, sudedami svogūnai, suberiami miltai, dar truputį pakepinama. Į baigiamą virti sriubą sudedama kepinti svogūnai, supjaustytos dešrelės, petražolės ir kiti prieskoniai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ukrainietiški barščiai
-
Pieniška brokolių sriuba
-
Daržovių pieniška sriuba
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Kopūstienė su grybais
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Kiaulpienių sriuba
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Burokėlių sriuba pradedantiems
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Indiška sriuba
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Greitoji sriubukė
-
Grybų sriuba
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Pupų sriuba
Bulvienė
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės - Druska
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Bulvės,
6 vienetai -
Dešrelės,
150 gramų -
Kiaulienos šoninė, parūkyta,
100 gramų - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės supjaustomos ir išverdamos sultinyje. Smulkiais kubiukais supjaustyta šoninė paspirginama, sudedami svogūnai, suberiami miltai, dar truputį pakepinama. Į baigiamą virti sriubą sudedama kepinti svogūnai, supjaustytos dešrelės, petražolės ir kiti prieskoniai.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...