Bulviniai blynai su grybais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
6 vienetai bulvių
1 stiklinė grybai (virtų sūdytų)
3 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti. Blynus kepti įkaitintoje keptuvėje su margarinu. Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulviniai blynai su grybais

Komentarai: 13
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti. Blynus kepti įkaitintoje keptuvėje su margarinu. Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.

Reklama:

Komentarai (13)


  • RENATA 2011-08-15 09:04

    kaip pasigaminti pomidoru padaza


  • fgter 2010-09-13 17:58

    mmmmmmmmmmm :super: labei skanu :-)


  • (anonimas) 2010-03-21 16:38

    %-)


  • gita 2008-09-06 00:29

    na perskaicius recepta negaliu susilaikyti nuo komentaro.i blynus butinai reikia deti kiausiniu ir ne su miltais kepti o su manu kruopom. va tada tai gaunasi tikri gruzdus blynai.ir jei kas dar nezinojo gink dieve ne ant margarino kepti,nes valgysit vienus toksinus.labai gerai alyvuogiu aliejus bet ne Estraverdzine,nes jis tinka tik salotoms , kadangi yra salto spaudimo.


  • Patricija 2008-09-04 00:00

    Ponui blynu zinovui svarbiausia pademonstruot zinias. Bet kad cia ne zynio konkursas, o receptu svetaine - pastarasis nepastebejo :)


  • rima 2008-09-02 15:29

    to :vincentas
    koks skirtumas?juk skonis nuo to nesikeicia :))


  • Vincentas 2008-07-10 22:05

    Čia ne blynai, o sklindžiai, nes blynai būna per visą keptuvę ir būtinai su raugu


Daugiau receptų