Bulvių kukuliai su aguonomis
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
0.3 stiklinės | aguonų |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
6 valgomieji šaukštai | sviestas |
5 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
1.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguonos užplikomos verdančiu vandeniu ir pamažu verdamos, kol suminkštėja: tada nusunkiamos. Bulvės išverdamos ir sumalamos mėsamale kartu su aguonomis. Į masę įmušami kiaušiniai, sudedama grietinė, miltai, 3 šaukštai tirpinto sviesto, cukrus ir sumaišoma. Daromi graikinio riešuto dydžio kukuliai ir verdami vandenyje. Tiekiami užpilti sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtas vyniotinis
- Vaisių vėrinukai
- Labai skanūs sumuštiniai
- Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
- Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
- Avokadų laiveliai grilyje
- Keptos krevetės
- Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
- Šventiniai krepšeliai
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Sumuštinukai
- Užkandėlė „Fantazija“
- Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
- Švilpikai
- Pomidoriukai
- Krabų lazdelės tešloje.
- Įdarytos paprikos
- Greiti vištienos kąsneliai
Bulvių kukuliai su aguonomis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Aguonos,
1/3 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
6 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
5 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguonos užplikomos verdančiu vandeniu ir pamažu verdamos, kol suminkštėja: tada nusunkiamos. Bulvės išverdamos ir sumalamos mėsamale kartu su aguonomis. Į masę įmušami kiaušiniai, sudedama grietinė, miltai, 3 šaukštai tirpinto sviesto, cukrus ir sumaišoma. Daromi graikinio riešuto dydžio kukuliai ir verdami vandenyje. Tiekiami užpilti sviestu.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...