
Bulvių kukuliai su aguonomis
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
0.3 stiklinės | aguonų |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
6 valgomieji šaukštai | sviestas |
5 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
1.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguonos užplikomos verdančiu vandeniu ir pamažu verdamos, kol suminkštėja: tada nusunkiamos. Bulvės išverdamos ir sumalamos mėsamale kartu su aguonomis. Į masę įmušami kiaušiniai, sudedama grietinė, miltai, 3 šaukštai tirpinto sviesto, cukrus ir sumaišoma. Daromi graikinio riešuto dydžio kukuliai ir verdami vandenyje. Tiekiami užpilti sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skrebučiai mažajam smaližiui
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Kepenėlių tortas
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Skrebučiai su sūriu
-
Tortilijų suktinukai
-
Vištienos drebučiai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Šokoladinės braškės
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Sulekta Speltos pica
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Varškės ir duonos blynai
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Suši
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Aštrūs kalakutų kaklai
Bulvių kukuliai su aguonomis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Aguonos,
1/3 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
6 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
5 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguonos užplikomos verdančiu vandeniu ir pamažu verdamos, kol suminkštėja: tada nusunkiamos. Bulvės išverdamos ir sumalamos mėsamale kartu su aguonomis. Į masę įmušami kiaušiniai, sudedama grietinė, miltai, 3 šaukštai tirpinto sviesto, cukrus ir sumaišoma. Daromi graikinio riešuto dydžio kukuliai ir verdami vandenyje. Tiekiami užpilti sviestu.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...