
Burokėlių maltiniai
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
60 gramų | sviestas |
80 gramų | manų kruopos |
50 gramų | džiūvėsėliai |
100 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Japoniški suktinukai
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Ispanijos omletas
-
Nesaldūs keksiukai
-
Vištienos file užkandis
-
Duona su sūriu
-
Seniai besmegeniai
-
Keptos krevetės
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Braškės šokolade
-
Fondiu iš moliūgo
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Silkė su daržovėmis
Burokėlių maltiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Burokėliai,
800 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...