Burokėlių maltiniai
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
60 gramų | sviestas |
80 gramų | manų kruopos |
50 gramų | džiūvėsėliai |
100 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Girti čeburėkai
- Suši su lašiša
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Skrudintos alyvuogės
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Keptų kalmarų užkandėlė
- Grybų užkandis
- Virtų kiaušinių pusryčiai
- Antienos filė su vyšnių padažu
- Traškūs svogūnų žiedai
- Kiškienos paštetas
- Įdaryti pomidorai
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Kepti moliūgai
- Salotos „Antikvaras“
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Krevetės šoninės patale
- Lenkiškai virti vėžiai
- Varškės ir duonos blynai
- Pica
Burokėlių maltiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Burokėliai,
800 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...