
Burokėlių maltiniai
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
60 gramų | sviestas |
80 gramų | manų kruopos |
50 gramų | džiūvėsėliai |
100 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos duona
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Voriuko formos kiaušiniai
-
Japoniški suktinukai
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Mumijos
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Nesaldūs keksiukai
-
SPELTOS pica
-
Vaisių buketas
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Įdaryti avokadai
-
Ikrų užkandėlė
-
Vabaliukai
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
Burokėlių maltiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Burokėliai,
800 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...