Burokėlių maltiniai
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
60 gramų | sviestas |
80 gramų | manų kruopos |
50 gramų | džiūvėsėliai |
100 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Suktukai su varške
- Užkandėlė su rūkyta žuvimi
- Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
- Duonos riekutės tešloje
- Silkės ir bulvės susitikimas
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Rudeniška silkė su daržovėmis
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Aluje virti vėžiai
- Vėrinukai
- Vegetariški čeburėkai
- Krevečių ir šoninės iešmeliai
- Silkė morkų ir svogūnų patale
- Kepenų paštetas
- Įdaryti agurkai
- Silkė su porais, salierais ir majonezu
- Pikantiškos morkytės
- Vištiena medaus - garstyčių padaže
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Šokoladinės braškės
Burokėlių maltiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Burokėliai,
800 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...