
Burokėlių maltiniai
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
60 gramų | sviestas |
80 gramų | manų kruopos |
50 gramų | džiūvėsėliai |
100 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Vėrinukai
-
Įdaryti pomidorai
-
Zombių akytės
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Kibinai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Boružėlės
-
Pusryčiai puodelyje
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Omleto keksiukai
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Duona su įdaru
-
Varškės ir duonos blynai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
Burokėlių maltiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Burokėliai,
800 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...