Burokėlių maltiniai
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | burokėliai |
| 60 gramų | sviestas |
| 80 gramų | manų kruopos |
| 50 gramų | džiūvėsėliai |
| 100 gramų | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Obuoliai tešloje
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Šventinis kelmas
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Mini sumuštinukai
-
Naminė pica
-
Suvyniotos dešrelės
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
Burokėlių maltiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Burokėliai,
800 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
