Cukinijų tortas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | cukinija |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
1 skiltelė | česnakas |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | pipirai (juodieji) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoninės žolelės (Provanso) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Cukiniją sutarkuojame, įmušame kiaušinį, barstome prieskonių ir dedame keletą šaukštų miltų. Kepame norimo dydžio blynus.
2.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname iki auksinės spalvos. Paskui dedame porą šaukštų majonezo ir prieskonių.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Agurkų ir cukinijos apkepas
- Kopūstų tortas
- Pomidorų ir makaronų apkepas
- Apkepas „La Graikija“
- Daržovių kugelis
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Kepti brokoliai su omletu
- Moliūgų ir obuolių apkepas
- Brokolių apkepas
- Kopūstų pyragas su žirniais
- Daržovių užkepėlė su vištiena
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Cukinijų apkepas
- Omletas su paprika
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Selanska
- Bulvių apkepas su šparagais
Cukinijų tortas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukinija,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pipirai, juodieji,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoninės žolelės, Provanso,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją sutarkuojame, įmušame kiaušinį, barstome prieskonių ir dedame keletą šaukštų miltų. Kepame norimo dydžio blynus.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname iki auksinės spalvos. Paskui dedame porą šaukštų majonezo ir prieskonių.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...