Cukinijų tortas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | cukinija |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai (didelis) |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 5 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 žiupsnelis | pipirai (juodieji) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | prieskoninės žolelės (Provanso) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Cukiniją sutarkuojame, įmušame kiaušinį, barstome prieskonių ir dedame keletą šaukštų miltų. Kepame norimo dydžio blynus.
2.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname iki auksinės spalvos. Paskui dedame porą šaukštų majonezo ir prieskonių.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Lazanija su moliūgais
-
Cukinijų apkepas
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Žiedinių kopūstų, bulvių ir mėsos apkepas
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Brokolių apkepas
-
Špinatų apkepas su varške
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Rudeninis moliūgų ir grybų apkepas
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Kepti brokoliai su omletu
-
Kopūstų pyragas
-
Greitasis brokolių apkepas
-
Cikorijų apkepas su mėsa
Cukinijų tortas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Cukinija,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pipirai, juodieji,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoninės žolelės, Provanso,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją sutarkuojame, įmušame kiaušinį, barstome prieskonių ir dedame keletą šaukštų miltų. Kepame norimo dydžio blynus.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname iki auksinės spalvos. Paskui dedame porą šaukštų majonezo ir prieskonių.
Formuojame gražų tortuką, ant viršaus apdėliojame pomidoro griežinėliais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
