Gaminimas:
Biskvitui: kiaušinius plakam su cukrum ir vaniliniu cukrum iki putų, pilam aliejų, plakam, dedam kepimo miltelius ir miltus, plakam. Kepam tortinėj padaliję į 4 dalis, kol gražiai pagels.
Pertepimui: grietinėlę išplakam iki putų, ištirpintą želatiną pilam į jogurtą, suplakam, o tada sumaišom su grietinėle.
Sutepimas: biskvitą pašlakstom sultimis, dedam jogurtinę masę ir jei norim marinuotų vaisių, ir taip visą tortuką.
Puošiam kaip širdis geidžia :) skanaus
Epoetito tortas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai (Biskvitui) |
230 gramų | cukrus |
230 gramų | kvietiniai miltai |
20 gramų | kepimo milteliai |
60 gramų | aliejaus |
1 vienetas | vanilinis cukrus (pakeliuose) |
700 gramų | jogurtas (pertepimui) |
450 mililitrų | grietinėlės, 35% |
30 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptų bananų ir ledų desertas
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Tinginių - tinginys
- Mango pudingas
- Varškės desertas su vaisiais
- Citrininis desertas
- Obuoliai su varške
- Naminiai "Bounti"
- Citrininiai drebučiai
- Želė su trešnemis ir persikais
- Juodasis tinginys
- Keptas Tinginys
- Ledų desertas
- Gaivioji želė
- Bananai tešloje
- Šokoladinis kremas, glaistytas mėtine morengų mase
- Šokoladinis desertas su grietinėle ir pistacijomis
- Varškės desertas
- Citrininis tiramisu
- Mini pavlovos
Epoetito tortas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, Biskvitui,
5 vienetai -
Cukrus,
230 gramų -
Kvietiniai miltai,
230 gramų -
Kepimo milteliai,
20 gramų -
Aliejus,
60 gramų -
Vanilinis cukrus, pakeliuose,
1 vienetas -
Jogurtas, pertepimui,
700 gramų -
Grietinėlė, 35%,
450 mililitrų -
Želatina,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gaminimas:
Biskvitui: kiaušinius plakam su cukrum ir vaniliniu cukrum iki putų, pilam aliejų, plakam, dedam kepimo miltelius ir miltus, plakam. Kepam tortinėj padaliję į 4 dalis, kol gražiai pagels.
Pertepimui: grietinėlę išplakam iki putų, ištirpintą želatiną pilam į jogurtą, suplakam, o tada sumaišom su grietinėle.
Sutepimas: biskvitą pašlakstom sultimis, dedam jogurtinę masę ir jei norim marinuotų vaisių, ir taip visą tortuką.
Puošiam kaip širdis geidžia :) skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai