Ryžius biriai išverdame pasūdytame vandenyje. Sumaišome su juostelėmis pjaustytomis datulėmis ir razinomis.
Pagardiname imbieru, cukrumi ir viską pakaitiname ant silpnos ugnies. Įpilame pieno.
Į ataušusius ryžius įmaišome plaktus kiaušinių baltymus.
Gautą masę sukrečiame į šaltu vandeniu išskalautą indą ir pastatome į šaldytuvą.
Po to pudingą išverčiame į lėkštę ir papuošiame šviežiais vaisiais.
Skanaus!

Ryžių pudingas su vaisiais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | imbieras (maltas) |
3 valgomieji šaukštai | razinos |
2 stiklinės | vanduo |
100 gramų | datulės |
1 stiklinė | ryžiai |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | vaisiai |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbieriniai cukatai
-
Mėgstamiausias šeimos desertas
-
Šokolado piure
-
Aušros želė tortas
-
Šokolado putėsiai su braškėmis
-
Paprastas skanių spurgų receptas
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Ananasų kukuliukai
-
Grietinėlės gardėsis su braškėmis
-
Želiniai kiaušinukai
-
Šviežūs uogų ledai
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Šafranais pagardintos baltojo šokolado bandelės
-
Sveikuolių ledai
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Keptų bananų ir ledų desertas
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Vyšnių želė
-
Šokoladiniai triufeliai su vafliais
-
Braškiniai kondensuoto pieno ledai
Ryžių pudingas su vaisiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Imbieras, maltas
-
Razinos,
3 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
2 stiklinės -
Datulės,
100 gramų -
Ryžiai,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Vaisiai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius biriai išverdame pasūdytame vandenyje. Sumaišome su juostelėmis pjaustytomis datulėmis ir razinomis.
Pagardiname imbieru, cukrumi ir viską pakaitiname ant silpnos ugnies. Įpilame pieno.
Į ataušusius ryžius įmaišome plaktus kiaušinių baltymus.
Gautą masę sukrečiame į šaltu vandeniu išskalautą indą ir pastatome į šaldytuvą.
Po to pudingą išverčiame į lėkštę ir papuošiame šviežiais vaisiais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...