400 gramų | braškės |
350 mililitrų | grietinėlės, 35% |
300 gramų | biskvitiniai piršteliai |
250 mililitrų | graikiško jogurto |
200 gramų | sviestas |
150 mililitrų | apelsinų sulčių |
10 vienetų | braškės |
8 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
50 mililitrų | citrinų sultys |
20 gramų | želatina |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Viskio karamelė
- Braškių ir bananų kokteilis
- Apelsinų želė
- Braškinis tiramisu
- Sveikuolių ledai
- Rabarbarų drebučiai
- Agrastų drebučiai su braškėmis
- Citrininiai putėsiai
- Varškės desertas su vaisiais
- Keptų bananų ir ledų desertas
- Obuolių sulčių sriuba
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Cake pops‘ai
- Obuolių šerbetas
- Grietinėlės ledai su vanile
- Braškumėlis
- Gaivus desertas
- Grietinės želė su bananais
- Pusryčių desertas
- Šokoladinis desertas
Vasariškas tortas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Braškės,
400 gramų -
Grietinėlė, 35%,
350 mililitrų -
Biskvitiniai piršteliai,
300 gramų -
Graikiškas jogurtas,
250 mililitrų -
Sviestas,
200 gramų -
Apelsinų sultys,
150 mililitrų -
Braškės,
10 vienetų -
Cukraus pudra,
8 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
50 mililitrų -
Želatina,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
3 - 4 šaukštus cukraus pudros sumaišykite su 50 ml citrinų sulčių.
Biskvitinius sausainius sutrupinkite iki labai smulkių trupinių, sumaišykite su 200 g ištirpinto sviesto ir sudėkite į 24 cm skersmens kepimo formą. Trupinius sumaišytus su sviestu mentele suspauskite ir išlyginkite, gausite storą, tvirtą pagrindą. Jį apšlakstykite 1 žingsnyje pagamintu sirupu. Formos perimetrą iš vidaus apdėliokite pusiau perpjautomis braškėmis. Uždenkite maistine plėvėle ir dėkite į šaldytuvą.
400 g braškių sutrinkite. Želatiną užpilkite apelsinų sultimis, išbrinkinkite, ištirpinkite ir dar šiltą masę supilkite į trintas braškes.
Grietinėlę iki standumo išplakite su 3-4 šaukštais cukraus pudros ir sumaišykite su 250 ml graikiško jogurto.
Sumaišykite grietinėlės-jogurto ir braškių- želatinos mases ir supilkite į formą ant paruošto sausainių pagrindo.
Stingdykite šaldytuve 3-4 valandas. Puoškite šviežiomis braškėmis arba taip, kaip Jums patinka. Skanaus!
Komentarai (2)
-
Skanu
2017-12-03 17:33
Atrodo skaniai