Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.

Grybai apvalkale
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai (švieži) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės ir grybų užkandis
-
Vėrinukai su lašiša
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Įdaryti obuoliai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Rūkyti lašiniai
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Silkės užkandėlė
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Avokadai su krevetėmis
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Omletas
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Skani užkandėlė
-
Spalvingi iešmeliai
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Greitai užraugti agurkai
Grybai apvalkale
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai, švieži,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...