Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Grybai apvalkale
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | grybai (švieži) |
| 4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 100 mililitrų | pienas |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Omletas su daržovėmis
-
Omletas
-
Paprikų valtelės
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Žvynabudės muštiniai
-
Cukinijų gardėsis
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Silkės ir grybų užkandis
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Švelnioji silkė
-
Įdaryta paprika
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Krevetės šoninės patale
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
Grybai apvalkale
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai, švieži,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
