Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Grybai apvalkale
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai (švieži) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Vorų užkandėlė
-
Sūrio kremu įdaryta paprika
-
Marinuota skumbrė
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Svogūnai prie alaus
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Helovyno užkandžiai
-
Cukinija su feta sūriu
-
Greitas užkandis
-
Mini picos
-
Dinos sumuštinukai
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Keptos krevetės
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Keptas varškės sūris
-
Vištienos drebučiai
-
Kibinai
Grybai apvalkale
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Grybai, švieži,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...