Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.

Grybai apvalkale
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai (švieži) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Riešutų užkandėlė
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Paprikų laiveliai
-
Krevetės patale
-
Traktoristo pietūs
-
Skani užkandėlė
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Mini picos su majonezu
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Įdaryti pomidorai
-
Sulekta Speltos pica
-
Ūmėdės padaže
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Suktukai su varške
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
Grybai apvalkale
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai, švieži,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...