Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Grybai apvalkale
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai (švieži) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Pomidoriukai
- Avokadų laiveliai grilyje
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Pica su vištiena
- Šventiniai šaltienos drebučiai
- Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
- Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
- Lašišos rafaelo
- Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
- Mini sumuštinukai
- Orkaitėje kepti kiaušiniai
- Džiovinti kopūstai
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Sūrio kroketai
- Krepšeliai su daržovėmis
- Įdarytas pomidoras
- Kamuoliukai su slyvomis
- Kalmaras vyno padaže
- Cukinijų gardėsis
Grybai apvalkale
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai, švieži,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...