Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.

Grybai apvalkale
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai (švieži) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Šokoladinės vynuogės
-
"Firminė" bulvytė
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Mini sumuštinukai
-
Greitai užraugti agurkai
-
Kepta duona - kitaip
-
Silkė su svogunais marinate
-
Roksės užkandėlė
-
Įdarytos bulvės
-
Užtepėlė su tunu
-
Skrebučiai su sūriu
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Sūrio lazdelės
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Įdaryta paprika
-
Aitri kepta šoninė
Grybai apvalkale
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai, švieži,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...