Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.

Grybai apvalkale
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai (švieži) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevetės
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Krepšeliai su grybais
-
Įdaryti agurkai
-
Obuoliai tešloje
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Užklota pica
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Cukinijų gardėsis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Vaisių puokštė su šokolado glajumi
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Kepenų paštetas
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
Grybai apvalkale
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai, švieži,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...