Įdarytas agurotis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | agurkų (ilgavaisis) |
| 700 gramų | kiauliena |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 50 gramų | sūris (fermentinis) |
| 0.5 stiklinės | ryžiai (virti) |
| 50 mililitrų | pienas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Agurotį nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Išskobti minkštimą su sėklom, pabarstyti druska.
2.
Į maltą mėsą sudėti susmulkintą svogūną ir česnaką, įtarkuoti pusę morkos.
3.
Sudėti ryžius, druską, pipirus,įpilti pieną, viską gerai išmaišyti.
4.
Sudėti į aguročio puseles, pakraščiuose pakaišyti morkos griežinėliais.
5.
Kepti orkaitėje 200 °C temp. temperatūroje 40 minučių.
6.
Užberti tarkuoto sūrio ir dar pakepti kol sūris išsilydis ir gražiai apskrus.
Skanaus !
Skanaus !
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Suši
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Jaučio liežuvio užkanda
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Gaivi sūrio užkandėlė
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Avokadas su varške
-
Užklota pica
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Triušienos mėsos iešmeliai
Įdarytas agurotis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Agurkai, ilgavaisis,
1 vienetas -
Kiauliena,
700 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Ryžiai, virti,
0.5 stiklinės -
Pienas,
50 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurotį nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Išskobti minkštimą su sėklom, pabarstyti druska.
Į maltą mėsą sudėti susmulkintą svogūną ir česnaką, įtarkuoti pusę morkos.
Sudėti ryžius, druską, pipirus,įpilti pieną, viską gerai išmaišyti.
Sudėti į aguročio puseles, pakraščiuose pakaišyti morkos griežinėliais.
Kepti orkaitėje 200 °C temp. temperatūroje 40 minučių.
Užberti tarkuoto sūrio ir dar pakepti kol sūris išsilydis ir gražiai apskrus.
Skanaus !
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
