
Įdaryti ankštiniai pipirai
INGREDIENTAI:
8 vienetai | paprika |
100 gramų | sardinės (aliejuje, konservas) |
2 stiklinės | ryžiai (virti) |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pipirų ankštys nuplaunamos, išimami jų sėklalizdžiai. Sardinės (kiekviena atskirai) šakutėmis padalijamos pusiau ir sumaišomos su biria ryžių koše, iš dėžutės išpiltu aliejumi, kapotais kiaušiniais, druska, pipirais bei petražolėmis. Šios masės prikemšamos pipirų ankštys. Jos 15 min. patroškinamos įkaitintame aliejuje (galima įpilti keletą šaukštų vandens) ir karštos, su balta duona paduodamos valgyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Silkė su pomidorais
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Kiaušiniai su arbata
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Brusketa
-
Duona su įdaru
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Kepta duona "Su skyle"
Įdaryti ankštiniai pipirai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Paprika,
8 vienetai -
Sardinės, aliejuje, konservas,
100 gramų -
Ryžiai, virti,
2 stiklinės -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pipirų ankštys nuplaunamos, išimami jų sėklalizdžiai. Sardinės (kiekviena atskirai) šakutėmis padalijamos pusiau ir sumaišomos su biria ryžių koše, iš dėžutės išpiltu aliejumi, kapotais kiaušiniais, druska, pipirais bei petražolėmis. Šios masės prikemšamos pipirų ankštys. Jos 15 min. patroškinamos įkaitintame aliejuje (galima įpilti keletą šaukštų vandens) ir karštos, su balta duona paduodamos valgyti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...