Įdaryti ankštiniai pipirai
INGREDIENTAI:
8 vienetai | paprika |
100 gramų | sardinės (aliejuje, konservas) |
2 stiklinės | ryžiai (virti) |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pipirų ankštys nuplaunamos, išimami jų sėklalizdžiai. Sardinės (kiekviena atskirai) šakutėmis padalijamos pusiau ir sumaišomos su biria ryžių koše, iš dėžutės išpiltu aliejumi, kapotais kiaušiniais, druska, pipirais bei petražolėmis. Šios masės prikemšamos pipirų ankštys. Jos 15 min. patroškinamos įkaitintame aliejuje (galima įpilti keletą šaukštų vandens) ir karštos, su balta duona paduodamos valgyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arvydo alyvuogių užkanda
- Aštrūs antienos kukuliukai
- Sočioji užkandėlė su silke
- Žėlė apelsino žievėje
- Traškios vištienos juostelės
- Užkandžiai su faršu ir sūriu
- Silkė pataluose
- Vėrinukai su kumpiu
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Krekerių užkandėlė
- Medalionai arba mini bandelės su dešrele
- Brusketa
- Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
- Naminiai traskuciai
- Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
- Silkės užkandėlė
- Kumpio suktinukai
- Sumuštiniai "Laiveliai"
Įdaryti ankštiniai pipirai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Paprika,
8 vienetai -
Sardinės, aliejuje, konservas,
100 gramų -
Ryžiai, virti,
2 stiklinės -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pipirų ankštys nuplaunamos, išimami jų sėklalizdžiai. Sardinės (kiekviena atskirai) šakutėmis padalijamos pusiau ir sumaišomos su biria ryžių koše, iš dėžutės išpiltu aliejumi, kapotais kiaušiniais, druska, pipirais bei petražolėmis. Šios masės prikemšamos pipirų ankštys. Jos 15 min. patroškinamos įkaitintame aliejuje (galima įpilti keletą šaukštų vandens) ir karštos, su balta duona paduodamos valgyti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...