
Įdaryti ankštiniai pipirai
INGREDIENTAI:
8 vienetai | paprika |
100 gramų | sardinės (aliejuje, konservas) |
2 stiklinės | ryžiai (virti) |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pipirų ankštys nuplaunamos, išimami jų sėklalizdžiai. Sardinės (kiekviena atskirai) šakutėmis padalijamos pusiau ir sumaišomos su biria ryžių koše, iš dėžutės išpiltu aliejumi, kapotais kiaušiniais, druska, pipirais bei petražolėmis. Šios masės prikemšamos pipirų ankštys. Jos 15 min. patroškinamos įkaitintame aliejuje (galima įpilti keletą šaukštų vandens) ir karštos, su balta duona paduodamos valgyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Japoniški suktinukai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Helovyno voriukai
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Braškės šokolade
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Vištos spurgos
-
Traškus migdolų užkandis
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Lašišos bokšteliai
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Naminė pica
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Kepti pomidorai su įdaru
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
Įdaryti ankštiniai pipirai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Paprika,
8 vienetai -
Sardinės, aliejuje, konservas,
100 gramų -
Ryžiai, virti,
2 stiklinės -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pipirų ankštys nuplaunamos, išimami jų sėklalizdžiai. Sardinės (kiekviena atskirai) šakutėmis padalijamos pusiau ir sumaišomos su biria ryžių koše, iš dėžutės išpiltu aliejumi, kapotais kiaušiniais, druska, pipirais bei petražolėmis. Šios masės prikemšamos pipirų ankštys. Jos 15 min. patroškinamos įkaitintame aliejuje (galima įpilti keletą šaukštų vandens) ir karštos, su balta duona paduodamos valgyti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...