Įdaryti avokadai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 vienetas | avokadų |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 vienetas | skumbrė ( šaltai rūkyta) |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 1 žiupsnelis | kaparėliai |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinį kietai išvirkite, leiskite atvėsti.
2.
Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kaulą.
3.
Susmulkinkite skumbrę, įdėkite kaparėlius ir susmulkintą virtą kiaušinį. Viską sumaišykite.
4.
Jei pageidaujate (arba skumbrė - sausa), įdėkite majonezo.
5.
Gautą masę dėkite į avokado puseles. Ant viršaus uždėkite pomidoro griežinėlį, apibarstykite šviežiai maltais pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Silkės užkandėlė
-
Japoniški suktinukai
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Silkė su persikais
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Silkių bokšteliai
-
Pusryčių užkandėlė
Įdaryti avokadai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avokadai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Skumbrė, šaltai rūkyta,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Kaparėliai,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį kietai išvirkite, leiskite atvėsti.
Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kaulą.
Susmulkinkite skumbrę, įdėkite kaparėlius ir susmulkintą virtą kiaušinį. Viską sumaišykite.
Jei pageidaujate (arba skumbrė - sausa), įdėkite majonezo.
Gautą masę dėkite į avokado puseles. Ant viršaus uždėkite pomidoro griežinėlį, apibarstykite šviežiai maltais pipirais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
