Įdaryti avokadai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 vienetas | avokadų |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 vienetas | skumbrė ( šaltai rūkyta) |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 1 žiupsnelis | kaparėliai |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinį kietai išvirkite, leiskite atvėsti.
2.
Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kaulą.
3.
Susmulkinkite skumbrę, įdėkite kaparėlius ir susmulkintą virtą kiaušinį. Viską sumaišykite.
4.
Jei pageidaujate (arba skumbrė - sausa), įdėkite majonezo.
5.
Gautą masę dėkite į avokado puseles. Ant viršaus uždėkite pomidoro griežinėlį, apibarstykite šviežiai maltais pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Skanios "Bačkutės"
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Žuvies tortas
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Avokadai su krevetėmis
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Lašišos rafaelo
-
Daržovės drebučiuose
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Pitos su grybais
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
Įdaryti avokadai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avokadai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Skumbrė, šaltai rūkyta,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Kaparėliai,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį kietai išvirkite, leiskite atvėsti.
Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kaulą.
Susmulkinkite skumbrę, įdėkite kaparėlius ir susmulkintą virtą kiaušinį. Viską sumaišykite.
Jei pageidaujate (arba skumbrė - sausa), įdėkite majonezo.
Gautą masę dėkite į avokado puseles. Ant viršaus uždėkite pomidoro griežinėlį, apibarstykite šviežiai maltais pipirais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
