
Įdarytos kriaušės drebučiuose
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
3 stiklinės | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
0.5 stiklinės | cukrus |
6 vienetai | kriaušės |
200 gramų | varškė |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Varškė ištrinama, sumaišoma su cukraus pudra, grietine ir razinomis. Kriaušės, perpjautos pusiau (išėmus sėklalizdžius), išverdamos sirupe iš vandens ir pusės stiklinės cukraus. Išimtos kriaušės gražiai sudedamos į desertui skirtą indą ir pridedamos varškės įdaro. Kriaušių nuoviras, į jį supylus išbrinkinta želatiną (be drumzlių), užpilamas ant kriaušių, kad sustingtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Braškių desertas per minutę
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Sezaminis gardėsis
-
Gaivus mango desertas
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Degtinės ledai
-
Vafliai su karamele
-
Želė drebučiai apelsine
-
Tinginys tarp aguonų
-
Karamelinės lazdelės
-
Braškių pienas
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Paprasti naminiai ledai
-
„McFlurry“ desertas
-
Sūrio tortas
Įdarytos kriaušės drebučiuose
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Cukraus pudra,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Kriaušės,
6 vienetai -
Varškė,
200 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Razinos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškė ištrinama, sumaišoma su cukraus pudra, grietine ir razinomis. Kriaušės, perpjautos pusiau (išėmus sėklalizdžius), išverdamos sirupe iš vandens ir pusės stiklinės cukraus. Išimtos kriaušės gražiai sudedamos į desertui skirtą indą ir pridedamos varškės įdaro. Kriaušių nuoviras, į jį supylus išbrinkinta želatiną (be drumzlių), užpilamas ant kriaušių, kad sustingtų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...