| 12 vienetų | morkos |
| 6 vienetai | batonas (riekės) |
| šiek tiek | druska |
Kumpio įdarui reikia: 150 g rūkyto kumpio, 4 batono riekelės, šaukštas taukų, 3 šaukštai grietinės, 2 svogūnai.
Grybų įdarui reikia: 20 g džiovintų grybų, 3 svogūnai, 1,5 šaukšto miltų, 3 šaukštai grietinės, truputį pipirų, druskos, sviesto.
Morkos supjaustomos 6 cm ilgio gabalais (vidurys išimamas), apverdamos pasūdytame vandenyje, nuvarvinamos, nusausinamos, prikemšamos kurio nors įdaro ir, pridėjus sviesto, iškepamos orkaitėje. Tiekiamos pašildytame pusdubenyje, apdėliotos batono skrebučiais.
Mėsos įdarui mėsa sumalama kartu su supjaustytais svogūnais, įberiama pipirų, druskos; viskas gerai išmaišoma.
Kumpio įdarui supjaustyti svogūnai ir kumpis pakepinami svieste, įdedama išmirkyto batono, grietinės, riebalų; viskas išmaišoma.
Grybų įdarui grybai išverdami, sumalami ir pakepinami svieste kartu su supjaustytu svogūnu. Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami grybų sultiniu, pavirinama, pridedama pipirų, druskos, grietinės, viskas gerai išmaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Šparaginės pupelės
-
Salierai tešloje
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Japoniški baklažanai
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Kopūstų maltiniai
-
Morkų maltiniai
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Ryžių kepsneliai
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Kepti cukinijų griežinėliai
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Griežčių apkepas su mėsa
Įdarytos morkos
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
12 vienetų -
Batonas, riekės,
6 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsos įdarui reikia: 500 g mėsos, 3 svogūnai, truputį riebalų, pipirų, druskos.
Kumpio įdarui reikia: 150 g rūkyto kumpio, 4 batono riekelės, šaukštas taukų, 3 šaukštai grietinės, 2 svogūnai.
Grybų įdarui reikia: 20 g džiovintų grybų, 3 svogūnai, 1,5 šaukšto miltų, 3 šaukštai grietinės, truputį pipirų, druskos, sviesto.
Morkos supjaustomos 6 cm ilgio gabalais (vidurys išimamas), apverdamos pasūdytame vandenyje, nuvarvinamos, nusausinamos, prikemšamos kurio nors įdaro ir, pridėjus sviesto, iškepamos orkaitėje. Tiekiamos pašildytame pusdubenyje, apdėliotos batono skrebučiais.
Mėsos įdarui mėsa sumalama kartu su supjaustytais svogūnais, įberiama pipirų, druskos; viskas gerai išmaišoma.
Kumpio įdarui supjaustyti svogūnai ir kumpis pakepinami svieste, įdedama išmirkyto batono, grietinės, riebalų; viskas išmaišoma.
Grybų įdarui grybai išverdami, sumalami ir pakepinami svieste kartu su supjaustytu svogūnu. Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami grybų sultiniu, pavirinama, pridedama pipirų, druskos, grietinės, viskas gerai išmaišoma.
