
12 vienetų | morkos |
6 vienetai | batonas (riekės) |
šiek tiek | druska |
Kumpio įdarui reikia: 150 g rūkyto kumpio, 4 batono riekelės, šaukštas taukų, 3 šaukštai grietinės, 2 svogūnai.
Grybų įdarui reikia: 20 g džiovintų grybų, 3 svogūnai, 1,5 šaukšto miltų, 3 šaukštai grietinės, truputį pipirų, druskos, sviesto.
Morkos supjaustomos 6 cm ilgio gabalais (vidurys išimamas), apverdamos pasūdytame vandenyje, nuvarvinamos, nusausinamos, prikemšamos kurio nors įdaro ir, pridėjus sviesto, iškepamos orkaitėje. Tiekiamos pašildytame pusdubenyje, apdėliotos batono skrebučiais.
Mėsos įdarui mėsa sumalama kartu su supjaustytais svogūnais, įberiama pipirų, druskos; viskas gerai išmaišoma.
Kumpio įdarui supjaustyti svogūnai ir kumpis pakepinami svieste, įdedama išmirkyto batono, grietinės, riebalų; viskas išmaišoma.
Grybų įdarui grybai išverdami, sumalami ir pakepinami svieste kartu su supjaustytu svogūnu. Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami grybų sultiniu, pavirinama, pridedama pipirų, druskos, grietinės, viskas gerai išmaišoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų apkepas
-
Morkų blyneliai
-
Kepta cukinija su kariu
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Paprikų laiveliai
-
Morkos su pievagrybiais
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Šparaginės pupelės
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Įdaryta cukinija
-
Įdaryta cukinija
-
Paprikos su įdaru
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Šparagai su lašiniais
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Burokėlių blynai su varške
Įdarytos morkos

- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
12 vienetų -
Batonas, riekės,
6 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsos įdarui reikia: 500 g mėsos, 3 svogūnai, truputį riebalų, pipirų, druskos.
Kumpio įdarui reikia: 150 g rūkyto kumpio, 4 batono riekelės, šaukštas taukų, 3 šaukštai grietinės, 2 svogūnai.
Grybų įdarui reikia: 20 g džiovintų grybų, 3 svogūnai, 1,5 šaukšto miltų, 3 šaukštai grietinės, truputį pipirų, druskos, sviesto.
Morkos supjaustomos 6 cm ilgio gabalais (vidurys išimamas), apverdamos pasūdytame vandenyje, nuvarvinamos, nusausinamos, prikemšamos kurio nors įdaro ir, pridėjus sviesto, iškepamos orkaitėje. Tiekiamos pašildytame pusdubenyje, apdėliotos batono skrebučiais.
Mėsos įdarui mėsa sumalama kartu su supjaustytais svogūnais, įberiama pipirų, druskos; viskas gerai išmaišoma.
Kumpio įdarui supjaustyti svogūnai ir kumpis pakepinami svieste, įdedama išmirkyto batono, grietinės, riebalų; viskas išmaišoma.
Grybų įdarui grybai išverdami, sumalami ir pakepinami svieste kartu su supjaustytu svogūnu. Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami grybų sultiniu, pavirinama, pridedama pipirų, druskos, grietinės, viskas gerai išmaišoma.