
Ingridos žagarėliai
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
100 gramų | cukrus |
šiek tiek | citrinos (esencija) |
šiek tiek | degtinė (arba konjakas) |
3 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | pienas |
125 gramai | sviestas |
šiek tiek | alaus |
šiek tiek | cukraus pudra (pabarstymui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus nurodytus produktus sumaišome supjaustome pailgai ir persukame. Verdame įkaitintame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių salotos
-
Uogų skanėstas
-
Gervuogių musas
-
Jogurtinis pudingas
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Ryžių pudingas su braškėmis
-
Plakti ledai
-
Melionų desertas
-
Tinginių - tinginys
-
Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Lukos želė tortas
-
Saldūs migdolai su druska
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Apelsinų desertas
-
Aušros želė tortas
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Grietinėlės gardėsis su braškėmis
Ingridos žagarėliai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
100 gramų - Citrinos, esencija
- Degtinė, arba konjakas
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Pienas,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
125 gramai - Alus
- Cukraus pudra, pabarstymui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus nurodytus produktus sumaišome supjaustome pailgai ir persukame. Verdame įkaitintame aliejuje.
Reklama:
Komentarai (8)
-
nesuprantu
2011-11-04 16:51
nesuprantu tai kiek minuciu reikia virti :-(
-
Ingrida
2010-10-25 10:00
Na del nuotraukos tai ne as sumaisiau.
Nes dar vienas receptas ir su spurgom buvo.
-
liu
2010-10-24 13:25
jeigu cia zagareliai,tai as balerina. :-D
-
Arvydas Z
2010-10-23 23:49
nuotraukoje tai gi spurgos
-
vilma
2010-10-23 22:28
atrodo skaniai :-) ,bet kazkokie keisti ;-) -receptas kaip ir zagareliu o nuotraukose kaip spurgos atrodo :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...