
Jaučio liežuvio užkanda
INGREDIENTAI:
300 gramų | jaučio liežuvis (virtas) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | krienai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
100 gramų | konservuoti žirneliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Liežuvį pjaustome griežinėliais, majonezą sumaišome su prieskoniais ir krienais, viską sudedame į lėkštę. Galima patiekti su karštomis bulvėmis ar raugintais agurkėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai traskuciai
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Krevečių užkandėlė su majonezu
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Sulekta Speltos pica
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Krevetės šoninės patale
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Valentino sumuštinukai
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Dešrelės spiralėje
-
Amerikietiški vafliai
-
Karališkos krevetės
-
Mažos sūrio picos
-
Kepta duona su įmantriu padažu
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Skanusis daržovių šašlykas
Jaučio liežuvio užkanda
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jaučio liežuvis, virtas,
300 gramų -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Krienai,
1 arbatinis šaukštelis - Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Konservuoti žirneliai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Liežuvį pjaustome griežinėliais, majonezą sumaišome su prieskoniais ir krienais, viską sudedame į lėkštę. Galima patiekti su karštomis bulvėmis ar raugintais agurkėliais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Jurgyte
2009-10-03 14:17
taip skanu kad net pirstus galima apsilaizyti :-D :super2:
-
vygis
2009-03-17 12:18
mhmmmmmmmmm ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...