
Jaučio liežuvio užkanda
INGREDIENTAI:
300 gramų | jaučio liežuvis (virtas) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | krienai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
100 gramų | konservuoti žirneliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Liežuvį pjaustome griežinėliais, majonezą sumaišome su prieskoniais ir krienais, viską sudedame į lėkštę. Galima patiekti su karštomis bulvėmis ar raugintais agurkėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Baklažanų suktinukai
-
Sūrio kamuoliukai
-
Įdarytos dešrelės
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Aitri kepta šoninė
-
Užkandukai
-
Maki suši
-
Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
-
Japoniški suktinukai
-
Keptų paprikų užkandis
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Sulekta Speltos pica
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
Jaučio liežuvio užkanda
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jaučio liežuvis, virtas,
300 gramų -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Krienai,
1 arbatinis šaukštelis - Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Konservuoti žirneliai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Liežuvį pjaustome griežinėliais, majonezą sumaišome su prieskoniais ir krienais, viską sudedame į lėkštę. Galima patiekti su karštomis bulvėmis ar raugintais agurkėliais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Jurgyte
2009-10-03 14:17
taip skanu kad net pirstus galima apsilaizyti :-D :super2:
-
vygis
2009-03-17 12:18
mhmmmmmmmmm ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...