Jaučio liežuvio užkanda
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | jaučio liežuvis (virtas) |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 1 arbatinis šaukštelis | krienai |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 100 gramų | konservuoti žirneliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Liežuvį pjaustome griežinėliais, majonezą sumaišome su prieskoniais ir krienais, viską sudedame į lėkštę. Galima patiekti su karštomis bulvėmis ar raugintais agurkėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Stebuklingas omletas
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Maki suši
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Kibinai
-
Duonos riekutės tešloje
-
Dešrelės spiralėje
-
Pusryčiai puodelyje
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Sūrio kroketai
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Svogūnai prie alaus
Jaučio liežuvio užkanda
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Jaučio liežuvis, virtas,
300 gramų -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Krienai,
1 arbatinis šaukštelis - Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Konservuoti žirneliai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Liežuvį pjaustome griežinėliais, majonezą sumaišome su prieskoniais ir krienais, viską sudedame į lėkštę. Galima patiekti su karštomis bulvėmis ar raugintais agurkėliais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Jurgyte
2009-10-03 14:17
taip skanu kad net pirstus galima apsilaizyti :-D :super2:
-
vygis
2009-03-17 12:18
mhmmmmmmmmm ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
