
Jaučio liežuvio užkanda
INGREDIENTAI:
300 gramų | jaučio liežuvis (virtas) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | krienai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
100 gramų | konservuoti žirneliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Liežuvį pjaustome griežinėliais, majonezą sumaišome su prieskoniais ir krienais, viską sudedame į lėkštę. Galima patiekti su karštomis bulvėmis ar raugintais agurkėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica studentiška
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Kibinai
-
Maltinukai drebučiuose
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Silkutė su cinamonu
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Skrudintos alyvuogės
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Silkės ruletai
-
Vištienos sandvičiai
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Suši gaminimas
-
Obuoliai skarelėse
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Sumuštinukai
-
Silkės užkandėlė
-
Kiaušinienė pomidoruose
Jaučio liežuvio užkanda
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jaučio liežuvis, virtas,
300 gramų -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Krienai,
1 arbatinis šaukštelis - Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Konservuoti žirneliai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Liežuvį pjaustome griežinėliais, majonezą sumaišome su prieskoniais ir krienais, viską sudedame į lėkštę. Galima patiekti su karštomis bulvėmis ar raugintais agurkėliais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Jurgyte
2009-10-03 14:17
taip skanu kad net pirstus galima apsilaizyti :-D :super2:
-
vygis
2009-03-17 12:18
mhmmmmmmmmm ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...