Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų | mėsa (faršas) |
1 saujelė | džiūvėsėliai (malti) |
1 vienetas | kiaušiniai |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 pundelis | krapai |
1 vienetas | sultinys (kubelis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į verdantį vandenį sudėkite bulves ir sultinio kubelį.
2.
Aliejuje pakepinkite supjaustytą svogūną ir morkas, dėkite į verdančią sriubą, virkite 20 minučių.
3.
Į faršą įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvesėlius ir pagardinkite prieskoniai, viską gerai išmaišykite ir formuokite kukulius.
Kukulius sudėkite į verdančią sriubą.
Kukulius sudėkite į verdančią sriubą.
4.
Virkite dar 20 minučių.
Suberkite kapotus krapus.
Suberkite kapotus krapus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Suomiška žuvienė
- Sriuba su perlinėm kruopom
- Pomidorinė kopūstų sriuba
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Agurkinė sriuba
- Sūrio sriuba
- Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
- Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
- Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
- Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
- Žuvienė kitaip
- Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
- Gardi dešros sriuba
- Kopūstų sriuba
- Sriuba "Čili"
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Mėsa, faršas,
300 gramų -
Džiūvėsėliai, malti,
1 saujelė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Krapai,
1 pundelis -
Sultinys, kubelis,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėkite bulves ir sultinio kubelį.
Aliejuje pakepinkite supjaustytą svogūną ir morkas, dėkite į verdančią sriubą, virkite 20 minučių.
Į faršą įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvesėlius ir pagardinkite prieskoniai, viską gerai išmaišykite ir formuokite kukulius.
Kukulius sudėkite į verdančią sriubą.Virkite dar 20 minučių.
Suberkite kapotus krapus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...