Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
| 300 gramų | mėsa (faršas) |
| 1 saujelė | džiūvėsėliai (malti) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 4 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 pundelis | krapai |
| 1 vienetas | sultinys (kubelis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į verdantį vandenį sudėkite bulves ir sultinio kubelį.
2.
Aliejuje pakepinkite supjaustytą svogūną ir morkas, dėkite į verdančią sriubą, virkite 20 minučių.
3.
Į faršą įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvesėlius ir pagardinkite prieskoniai, viską gerai išmaišykite ir formuokite kukulius.
Kukulius sudėkite į verdančią sriubą.
Kukulius sudėkite į verdančią sriubą.
4.
Virkite dar 20 minučių.
Suberkite kapotus krapus.
Suberkite kapotus krapus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Prancūziška svogūnų sriuba
-
Uogų sriuba su makaronais
-
Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Burokėlių sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Kaimiška sriubikė
-
Pievagrybių sriuba
-
Avižienė su grybais
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Paprasta daržovių sriuba
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Šamienė
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Mėsa, faršas,
300 gramų -
Džiūvėsėliai, malti,
1 saujelė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Krapai,
1 pundelis -
Sultinys, kubelis,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėkite bulves ir sultinio kubelį.
Aliejuje pakepinkite supjaustytą svogūną ir morkas, dėkite į verdančią sriubą, virkite 20 minučių.
Į faršą įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvesėlius ir pagardinkite prieskoniai, viską gerai išmaišykite ir formuokite kukulius.
Kukulius sudėkite į verdančią sriubą.Virkite dar 20 minučių.
Suberkite kapotus krapus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
