![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kopūstai (nedidelis) |
2 litrai | vanduo |
1 vienetas | pomidorai |
200 gramų | vištienos faršas |
2 vienetai | sultinys (vištienos, kubeliais) |
šiek tiek | druska |
4 vienetai | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į užvirusį, pasūdytą vandenį, sudedame vidutiniško dydžio kubeliais pjaustytą kopūstą, bulves. Vištienos faršą pagardiname prieskoniais ir suformuojame faršo rutuliukus. Baigiant kopūstams virti sudedame faršo rutuliukus, bei sultinio kubelius. Sriubą pagardiname druska ir suberiame pjaustytus pomidorus. Verdame apie 15 minučių, kol mėsos rutuliukai išverda.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Linos sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Suomiška žuvienė
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Brokolių sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Kopūstienė su grybais
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Kaliforniška šparagų sriuba
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, nedidelis,
1 vienetas -
Vanduo,
2 litrai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Vištienos faršas,
200 gramų -
Sultinys, vištienos, kubeliais,
2 vienetai - Druska
-
Bulvės,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į užvirusį, pasūdytą vandenį, sudedame vidutiniško dydžio kubeliais pjaustytą kopūstą, bulves. Vištienos faršą pagardiname prieskoniais ir suformuojame faršo rutuliukus. Baigiant kopūstams virti sudedame faršo rutuliukus, bei sultinio kubelius. Sriubą pagardiname druska ir suberiame pjaustytus pomidorus. Verdame apie 15 minučių, kol mėsos rutuliukai išverda.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...