
Aštri čili sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
50 gramų | svogūnai (laiškai, susmulkinti) |
100 gramų | sūris (parmezano) |
1.5 litro | sultys ((pomidorų)) |
150 gramų | pomidorai (savo sultyse) |
2 vienetai | paprika |
200 gramų | pupelės (baltosios, konservuotos) |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | salierai (stiebai) |
200 gramų | jautiena |
šiek tiek | pipirai (čilio (milteliai)) |
200 gramų | dešra (rūkyta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pomidorų sultis supilti į puodą.
2.
Į puodą sudėti pakepintus jautienos gabaliukus, dešrelių griežinėlius, susmulkintus svogūnus, česnakus, morkas, paprikas, salierą. Virti 15 min.
Po to įmaišyti likusius prieskonius ir sudėti pupeles. Virti dar 10 minučių.
Po to įmaišyti likusius prieskonius ir sudėti pupeles. Virti dar 10 minučių.
3.
Kai sriuba jau išpilstyta į lėkštes, įberkite sūrio ir svogūnų laiškų.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brokolių trinta sriuba
-
Burokėlių sriuba pradedantiems
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Jogurto sriuba
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Barščiai
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Aštri bolonezo sriuba su sūriu
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Voveraičių sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Svogūnienė su aviena
Aštri čili sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai, laiškai, susmulkinti,
50 gramų -
Sūris, parmezano,
100 gramų -
Sultys, (pomidorų),
1.5 litro -
Pomidorai, savo sultyse,
150 gramų -
Paprika,
2 vienetai -
Pupelės, baltosios, konservuotos,
200 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Pipirai, juodieji
- Druska
-
Morkos,
2 vienetai -
Salierai, stiebai,
1 vienetas -
Jautiena,
200 gramų - Pipirai, čilio (milteliai)
-
Dešra, rūkyta,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorų sultis supilti į puodą.
Į puodą sudėti pakepintus jautienos gabaliukus, dešrelių griežinėlius, susmulkintus svogūnus, česnakus, morkas, paprikas, salierą. Virti 15 min.
Po to įmaišyti likusius prieskonius ir sudėti pupeles. Virti dar 10 minučių.Kai sriuba jau išpilstyta į lėkštes, įberkite sūrio ir svogūnų laiškų.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
kulinaras Tadas
2014-06-19 18:12
Laibai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...