
Kepti aguročiai
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio kremu įdaryta paprika
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Vorų užkandėlė
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Užkanda "Lelijos"
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
-
Silkės užkandėlė
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Ikrų užkandėlė
-
Fondiu iš moliūgo
-
Silkė su daržovėmis
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Įdaryti artišokai
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Pyragėliai su žuvimi
Kepti aguročiai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...