Kepti aguročiai
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | aguročio |
| 2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
| 2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti krepšeliai
-
Kūčiukai
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Sumuštinukai su silke
-
Virti vėžiai
-
Virtinukai su grybais
-
Boružėlės
-
Silkių bokšteliai
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Vytintos dešros
-
Silkė su ryžiais
-
Pica, kepta keptuvėje
-
Karališki pusryčiai
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Šaltiena greitpuodyje
Kepti aguročiai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
