
Kepti aguročiai
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skrebučiai mažajam smaližiui
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Paprastas burgeris
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Traškus migdolų užkandis
-
Aitri kepta šoninė
-
Pakora
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Užkanda "Braškės"
-
Ežiukai
-
Krevetės
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Keptos krevetės
-
Pievagrybiai grietinės padaže
Kepti aguročiai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...