
Kepti aguročiai
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Kiaušinienė pomidoruose
-
Ikrų užkandėlė
-
Duona su įdaru
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Silkės užkandėlė
-
Marinuota skumbrė
-
Kiškienos paštetas
-
Traškios vištienos juostelės
-
Pomidoriukai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Krevečių sumuštiniai
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Dešrelės spiralėje
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Karštos bandelės
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Pikantiškos morkytės
Kepti aguročiai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...