
Kepti aguročiai
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprastas burgeris
-
Keptų paprikų užkandis
-
Grybų užtepelė
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Pomidorų mėsainis
-
Krevečių sumuštiniai
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Mėsos duona
-
Silkė su morkomis
-
Spurgos iš varškės
-
Vaisių vėrinukai
-
Stebuklingas omletas
-
Kepta duona su įmantriu padažu
-
Silkė su burokėliais
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Skrebučiai su sūriu
-
Daržovių miksas "Vasara"
Kepti aguročiai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...