
Kepti aguročiai
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota skumbrė
-
Paprikų valtelės
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Sūrio piršteliai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Ikrų užkandėlė
-
Silkė su daržovėmis
-
Vaisių vėrinukai
-
Pievagrybių garnyras
-
Įdaryta paprika
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Sūrio lazdelės
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Kepta duona su padažu
-
Omletas su krevetėmis
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Vaisių užkandėlė "Havajai"
Kepti aguročiai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...