Kepti aguročiai
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
- Vištienos sandvičiai
- Šventinė silkė su razinomis
- Šaltiena "Gerulis"
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Įdaryti pomidorai
- Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
- Baltoji trobelė
- Dideli Guliverio pirštai
- Baklažanų užkepėlė su sūriu
- Kepta duona
- Kiaušininė užkandėlė
- Įdarytas agurotis
- Cukinijos lazdeles
- Įdarytų paprikų užkandis
- Kaimiškas sumuštinis
- Lašišos bokšteliai
- Seniai besmegeniai
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Suvyniotos dešrelės
Kepti aguročiai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...