Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.
Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.
Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.
Keptos gelteklės tešloje
INGREDIENTAI:
500 gramų | gelteklės |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vorų užkandėlė
- Įdaryti kiaušiniai
- Silkės užtepėlė
- Karšti sumuštiniai su morkomis
- Užkandžių krepšeliai su lašiša
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Greitai užraugti agurkai
- Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
- Lašišos sumuštinukai
- Baklažanų užkepėlė su sūriu
- Padažas su avokadais
- Agurkų užkandis su varškės mase
- Šulinėliai su žandenomis
- Duona su česnaku
- Pomidorų mėsainis
- Krekerių užkandėlė
- Maltinukai drebučiuose
- Įdaryti piepagrybiai
- Džiovinti kopūstai
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
Keptos gelteklės tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Gelteklės,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
-
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.
Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.
Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...