Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.
Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.
Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.
Keptos gelteklės tešloje
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | gelteklės |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūri širdelė
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Ežiukai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Paprikų laiveliai
-
Kiaušinienė su batonu
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Pomidorų užkandėlė
-
Keptos bulvės
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Ūmėdės padaže
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Vištos spurgos
-
Vegetariškos picutės
-
Krevečių užkandėlė su majonezu
-
Greitai užraugti agurkai
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
Keptos gelteklės tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Gelteklės,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
-
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.
Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.
Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
