Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.
Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.
Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.

Keptos gelteklės tešloje
INGREDIENTAI:
500 gramų | gelteklės |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica, kepta keptuvėje
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Kiaušinis avokade
-
Omletas su krevetėmis
-
Naminis varškės sūris
-
Pica
-
Grybukai po sniegu
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Pomidoriukai
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Pikantiškos rožytės
-
Silkės su citrina
-
Hamburgeris
-
Dinos sumuštinukai
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Silkė su plakta grietine
Keptos gelteklės tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Gelteklės,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
-
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos, nulupamos, apveliamos tešla ir kepamos aliejuje, kol gražiai pagels.
Tešla: kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, aliejus, miltai, pasūdoma, įberiama truputį cukraus, kmynų. Viskas gerai išmaišoma.
Iškeptos sudedamos į lėkštutę šulinėliu, papuošiamos salierų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...