
Kiaulės galvos sūris
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaulės galva (nedidelė) |
2 vienetai | svogūnai |
8 vienetai | juodieji pipirai |
3 vienetai | gvazdikėliai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulės galva sukapojama į 4—8 gabalus, sudedama į šaltą vandenį ir verdama, kol suminkštėja. Iš atvėsintos tame pačiame sultinyje galvos išimami kaulai, o mėsa supjaustomai nedideliais gabalėliais. Vėl sudedama į sultinį kartu su supjaustytais, pakepintais svogūnais, pipirais, lauro lapeliais, gvazdikėliais, mairūnu. Viskas gerai išmaišoma ir supilama į kiaulės pūslę ar drobinį maišelį, užrišama ir paslegiama. Laikoma šaltai, kol sustingsta. Tada maišelis nuimamas, mėsa supjaustoma ir tiekiama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ežiukai
-
Šaltiena
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Suši gaminimas
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Fokačija su pagardais
-
Piciukai
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Sultingas Kebabas
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Įdaryti pomidorai
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Duonos riekutės tešloje
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
Kiaulės galvos sūris
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulės galva, nedidelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
8 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai - Mairūnas
- Druska
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulės galva sukapojama į 4—8 gabalus, sudedama į šaltą vandenį ir verdama, kol suminkštėja. Iš atvėsintos tame pačiame sultinyje galvos išimami kaulai, o mėsa supjaustomai nedideliais gabalėliais. Vėl sudedama į sultinį kartu su supjaustytais, pakepintais svogūnais, pipirais, lauro lapeliais, gvazdikėliais, mairūnu. Viskas gerai išmaišoma ir supilama į kiaulės pūslę ar drobinį maišelį, užrišama ir paslegiama. Laikoma šaltai, kol sustingsta. Tada maišelis nuimamas, mėsa supjaustoma ir tiekiama.
Reklama:
Komentarai (10)
-
resta
2010-12-28 10:11
%-) kieles pusle
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...