
Kiaulės galvos sūris
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaulės galva (nedidelė) |
2 vienetai | svogūnai |
8 vienetai | juodieji pipirai |
3 vienetai | gvazdikėliai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulės galva sukapojama į 4—8 gabalus, sudedama į šaltą vandenį ir verdama, kol suminkštėja. Iš atvėsintos tame pačiame sultinyje galvos išimami kaulai, o mėsa supjaustomai nedideliais gabalėliais. Vėl sudedama į sultinį kartu su supjaustytais, pakepintais svogūnais, pipirais, lauro lapeliais, gvazdikėliais, mairūnu. Viskas gerai išmaišoma ir supilama į kiaulės pūslę ar drobinį maišelį, užrišama ir paslegiama. Laikoma šaltai, kol sustingsta. Tada maišelis nuimamas, mėsa supjaustoma ir tiekiama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Kepti svogūno žiedai
-
Skani užkandėlė
-
Silkės užkandelė
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Skanūs sumuštiniai
-
Silkė su svogūniukais
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Paprikų valtelės
-
Karališki pusryčiai
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Amerikietiški vafliai
-
Pikantiškos morkytės
-
Obuoliai su varške
-
Dešrelės spiralėje
-
Šventiniai sumuštiniai
Kiaulės galvos sūris
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulės galva, nedidelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
8 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai - Mairūnas
- Druska
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulės galva sukapojama į 4—8 gabalus, sudedama į šaltą vandenį ir verdama, kol suminkštėja. Iš atvėsintos tame pačiame sultinyje galvos išimami kaulai, o mėsa supjaustomai nedideliais gabalėliais. Vėl sudedama į sultinį kartu su supjaustytais, pakepintais svogūnais, pipirais, lauro lapeliais, gvazdikėliais, mairūnu. Viskas gerai išmaišoma ir supilama į kiaulės pūslę ar drobinį maišelį, užrišama ir paslegiama. Laikoma šaltai, kol sustingsta. Tada maišelis nuimamas, mėsa supjaustoma ir tiekiama.
Reklama:
Komentarai (10)
-
resta
2010-12-28 10:11
%-) kieles pusle
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...